Šta je novo?

Vivo X300 Series

Nema bolje osim mozda 200pro,jos uvek je za sad na 100% nakon 5,6 meseci ,doduse nikad ne punim ultra brzim

@thebatman Meni se ponaša isto, ako ne i bolje nego prvih dana. Koristim ga još malo pa 6 meseci. Prezadovoljan baterijom. I dalje na 100%.
Ako napunim full, skoro izvučem dva puna dana.

Koju verziju softvera imate na X300p? Kod mene 16.0.27.6, security patch za 3. mjesec. Ništa ne nudi ni na trial.

Ista verzija i kod mene. Do kraja juna bi trebalo da stigne novi update sa stilovima za kameru kao na ultri.

Ne znam da li se tripujem, ali slike mi nekako najrealnije deluju kad stavim saturation na minimum, tj. -100. Slike sam gledao na 4k monitoru. Mada, možda bih morao da napravim veći uzorak da bih izvukao precizniji zaključak. Pričam o X300 Pro.

Inače, slike generalno izgledaju odlično, nisam primetio nikakvo crtanje, osim na velikim zumovima

Kakva je situacija sa dual sim-om na x300 pro? Da li sve radi bez problema? Kako rade aplikacije i jel moguće imati posebne ikonice za viber i wa?

@duki92 @Zvizo

Je l dodat refined preset za kameru?
Kod mene još uvek nema apdejta... 🙁

Što ne bi mogao sa CN romom u EU? Nešto te drugo zeza, je l' to pokušavaš roming ili šta? Što nisi na automatic?

Nazad
Vrh Dno