Šta je novo?

Android YouTube alternative; audio i video plejeri

Pitanje za one koji koriste Morphe, jel svaki dan dobijate obaveštenja za ažuriranje? Jednom dnevno dobijam za yt a nekad bude i po dva puta, jednom za yt, jednom za morphe apk.

Morphe mi vrti video koji pustim ukrug, iako sam podesio da ide cela plejlista ili autoplay ako video nije pušten iz neke liste. Pročačkao sam, ali ne vidim da je nešto pogrešno podešeno, pre izgleda kao neki bag. Da li još neki ima ili je imao sličan problem?

Rešio sam - treba da se isključi enable loop opcija u Morphe opcijama.

Pitanje za one koji koriste Morphe, jel svaki dan dobijate obaveštenja za ažuriranje? Jednom dnevno dobijam za yt a nekad bude i po dva puta, jednom za yt, jednom za morphe apk.
Za yt ne, drži već neko vreme na 20.51.39 verziji. Za morphe menadžer je juče bilo poslednje ažuriranje.
Skoro sam ga instalirao opet kad sam saznao da može da se promeni ikonica, pa nisam toliko kompetentan da ti dam pravi odgovor.

Ako si stiklirao pre release i experimental verzije stizace ti stalno jer stalno nesto azuriraju.

Sad vec ima ok stable verzija pa moze da se proba sa iskljucenom stiklom za ovo iznad.

Ja koristim ove automatizovane bildove, skoro su i oni prešli na Morphe. Poslednjih par dana je bilo baš dosta ažuriranja, ali obično nije tako bučno.

Gledam sad za ovaj morphe šta i kako, treba microg da se instalira, ali ne mogu na pixel bez root-a da instaliram? Gledam neko upustvo koje pominje revanced manager i biranje app koju hoću da modujem. To znači da kada sam instalirao morphe i modovao yt app, instaliram revanced manager, instaliram microg, i tu odaberem ovu morphe modovanu yt app? Nije mi taj telefon gde treba da odradim to kod mene sada, pa ovako možda napamet pričam. Ostatak google servisa onda radi normalno?

Gledam sad za ovaj morphe šta i kako, treba microg da se instalira, ali ne mogu na pixel bez root-a da instaliram? Gledam neko upustvo koje pominje revanced manager i biranje app koju hoću da modujem. To znači da kada sam instalirao morphe i modovao yt app, instaliram revanced manager, instaliram microg, i tu odaberem ovu morphe modovanu yt app? Nije mi taj telefon gde treba da odradim to kod mene sada, pa ovako možda napamet pričam. Ostatak google servisa onda radi normalno?
Instaliraš specijalnu verziju MicroG samo za ovu namenu, ja koristim ovu. Onda instaliraš recimo prebuilt apk sa linka koji sam stavio u postu iznad, i to je to.
Kad upališ YT Morphe i kreneš da se loguješ, automatski će pokrenuti onaj microg da se preko toga uloguješ u nalog, i sve će raditi.

Hvala. Samo sada pitanje, da li treba da obrišem ovu modovanu YT app pre nego što instaliram njihov MicroG, ili mogu da instaliram sada MicroG?

Kreni sve od 0 najbolje da ne bi posle imao nekih nasumicnih problema.

Nazad
Vrh Dno