Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

@Nabukodonosor
Da, a pre dve nedelje je naplacivao ljudima lifetime vip 180e, tako da ni on nije cist. Plus je kada je ugasio sajt trazio btc donacije. I on i vinnie su lopovi.

Ima li neko tracker sa serijama, još bolje ako imaju cele sezone. Imam crnu berzu i torent leech, treba mi nešto drugo.

Mogu da ponudim pozivnicu za cb

FileList ima dosta serija.

FileList imam pozivnicu, ko želi a ispunjava uslove iz prvog posta, može da se javi u pm.

Takođe mi je potrebna torrentleech pozivnica, hvala unapred.

Trazim kineske/azijske trackere. Ako nekome znaci imam pozivnicu za Milkie.
Ako imate, nesto slicno bi dobro doslo takodje, najvise zbog kineskih akcionih filmova.
Dobro dosao bi i torrentleech. Ako treba neka provera moze.

Poslednja izmena:
Nisam neki poznavalac ovih privatnih trackera, a tražim već duže vreme jedan addon (REX HD ili REXPLANE) za stari flight simulator x-plane 9.
To odavno nema ni da se kupi nigde, pa ako može da se dobije neka preporuka i pozivnica za tracker, gde bi bile najveće šanse da to nađem.

Pozz ima li neko za crnu berzu pozivnicu ...hvala

Da li neko ima premium keep2share nalog i voljan je da prezme dva fajla za mene?
Mogu ponuditi neke pozivnice kao znak zahvalnosti.

Pozdravljam, rado bih pristupio na tracker koji ima pretezno domacu muziku flac, ja imam oko 60 hiljada pjesama (lagano prelazim na flac), katalogizirano, sa svim tagovima koje bih ubacio u sistem kao diskografije. Sve je na serveru dostupno 24/7, internet 1000/200.Hvala unaprijed

Nazad
Vrh Dno