Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Imam S20plus i pise mi za bateriju 88% health, e sad telefon se bas ugreje kad se koristi u toj zoni posle 20% i za par minuta se ohladi.
Ima onaj standardni posledniji android 13 i lepo on ovako radi tu nemam zamerke,stucne ponekad ali opet 6 godina je star sta da se ocekuje.
Jedino me brine baterija.
Da li je neko menjao bateriju ili sam ja zaboravio da je jednostavno ocajna na ovom samsungu.
Dugo sam koristio pixel 😀

Imam S20plus i pise mi za bateriju 88% health, e sad telefon se bas ugreje kad se koristi u toj zoni posle 20% i za par minuta se ohladi.
Ima onaj standardni posledniji android 13 i lepo on ovako radi tu nemam zamerke,stucne ponekad ali opet 6 godina je star sta da se ocekuje.
Jedino me brine baterija.
Da li je neko menjao bateriju ili sam ja zaboravio da je jednostavno ocajna na ovom samsungu.
Dugo sam koristio pixel 😀
di si nasao da pise to 88%

Ja sam menjao na S20 Ultra, u ProMobiju, pre oko godinu ipo. Prve godine je bila solidna, sada vec malo popusta 😁 Ali telefon radi odlicno obzirom koliko je star. Steta sto nema update na noviji android

Ultra je brutalan fon ali cigla, čak i ovaj plus model mi smeta, navikao sam na kompaktne telefone kao pixel 7 npr.
Jedino što mi baš smeta posebno kod novih iz s serije je što nema više SD kartica, ta S20 serija je bila poslednja da podrškom za micro SD.

Nazad
Vrh Dno