Zato što je hodnik zajednička prostorija i ne možeš u njoj da držiš šta hoćeš?Kupio si ljudima obuću ispred vrata ?
Zašto 😕
Kada pogledas Bench Vesti sekciju, ovo je jos super...Kakav blam od teme ne benchmarku... Hitno je potrebna ignore thread i ignore forum opcija. Posle duseka, kreveta, sad prelazimo na ovo i vodokotlice pretpostavljam. Na BENCHMARKU. Svaka cast.
Jos veci problem je sto hoce i podstanara da natera da odrzava dvoriste, pa cak i da mu zalepi dve roditeljske zato sto ovaj to eskivira.Problem je što želi da natera ostale suglasnike da održavaju travnjak koji on koristi pod izgovorom da je to zajednička površina.
Pa da im ne smrdi obuca oni bi se izuvali u svom stanu 🙂Ja sam imao neke seljobere stan pored, koji su ostavljali obucu ispred vrata u hodniku. Kad god sam isao na posao ja sta zateknem pokupim sa sobom pa u kontis. Volim.
Definitivno. OP ima žestoko pogrešna uverenja.Čitam temu od početka i jedna stvar mi je upadljiva.
Čovek očigledno sam koristi dvorište jer se jedna trećina objekta iznajmljuje a jedna se i ne koristi, i logično stalo mu je da ono bude uredno.
Problem je što želi da natera ostale suglasnike da održavaju travnjak koji on koristi pod izgovorom da je to zajednička površina.
Vidite li jasnije u čemu je problem?
Ne postoji praviloi obaveza koliko dvorište mora da bude uredno ili da mora da ima uredan travnjak, beton, kamen ili golu zemlju...niti u opšte možete nekoga da terate da ima lepo dvorište kakvo vama odgovara.
Ako vam je stalo do lepog dvorišta a drugima nije... Moraćete sami da ga sredite a s obzirom da ostali nisu zainteresovani imate odrešene ruke.
Prijatelju (i još par ostalih) trudio sam se lepo da objasnim situaciju, ako nisi razumeo šta sam napisao ili nisi pročitao, bar nemoj izvrtati i/ili citati između redova. Hvala.Jos veci problem je sto hoce i podstanara da natera da odrzava dvoriste, pa cak i da mu zalepi dve roditeljske zato sto ovaj to eskivira.
A sta tek reci na ono, kupio sam kosilicu, daj pola para za odrzavanje. 😀
Jos jednom... Svasta!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari