Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav, ako neko iz A1 moze da me kontaktira, uskoro mi istice ugovor, presao bih u A1.

Pozdrav, treba mi ponuda za internet, poželjno bez TV, za stan na Voždovcu. U zgradi postoji MTS optika, i SBB coax. Nisam siguran za SBB optiku. Kontakt u DM, daću broj telefona. Hvala!

Pozdrav!
Da li može ponuda za A1 optički internet? Raskidam ugovor sa Yettel-om pa trazim najbolju ponudu.

Moze li ponuda za A1 optički internet,od dolaska bivšeg VIP sam korisnik postpaid paketa i korisnik i kućnog NET na drugoj adresi,pa sko ima agenata da vidim kakva je ponuda, Železnik je u pitanju.

Da li može bolja ponuda za A1 optički internet (Duo paket) od 6m po 1 dinar ili je to maksimum?

Potrebna mi je ponuda za Supernovu, prelazak sa mts-a. MTS je bakar, supernova je optika. Jedine dve opcije u mom malom gradu. Petrovac na Mlavi.

Pozdrav. Trenutno imam Box4 zlatni MTS optika, koji istice. Treba ponuda za nesto slicno, A1 ili Yettel. Paket ili odvojeno, u igri su sve opcije. 👋

Pozdrav, istice ugovor sa telekomom pa trazim yettel agenta sa ponudom za yettel sve.

Pozdrav,

zbog povecanja cene SBB usluge trazim bolju ponudu. Najpre molim da mi se jave is SBB sa ponudom, ali presao bih i na A1 optiku ako dobijem bas dobar paket.

Pozdrav, trazim ponudu za produzetak ugovora(Supernova ), ili za prelazak u SBB kao novi korisnik.
Knjazevac.

Pozdrav, prekidam ugovor sa Yettelom zbog poskupljenja, presao bih u a1, Beograd, Vozdovac. Cilj je sto niza cena ukupno gledano.

Pozdrav,

Potrebna mi je ponuda za optički internet + TV.
Znam da u zgradi (Bežanija) ima A1 I Yettel.

Dobar dan. Prešao bih sa SBB na A1, potrebna mi je ponuda za net + TV. Braće Jerković je u pitanju.

Korisnik sam Total Tv usluge - paket je Total Mix ( adsl+ tv).
Hoću da pređem na MTS -ov Box 2 (fiksna + iris tv)
Treba mi popust na cenu.

Potrebna mi je usluga za yettel opticki internet, ako moze da me kontaktira agent

Nov korisnik, beograd

Pozdrav da li ima yettel agenta?
Na mojoj adresi ima mts optika, a1 moze samo 6m po dinar max, pa me zanima ako ima yetel ili mts agenta da nude 12m po dinar

Pozdrav svima.

Tražim preporuku za mobilni internet koji bih koristio isključivo za PlayStation Portal i PlayStation Plus Premium cloud streaming.

Lokacija je severni Banat. Potreban mi je prenosni 4G/5G ruter koji mogu da ponesem sa sobom, a najvažniji su mi stabilna veza i nizak ping, dok mi velike brzine nisu prioritet.

Zanima me:

• Koji provajder trenutno ima najbolju pokrivenost i najstabilniji signal u Novom Kneževcu?
  • Da li neko koristi A1 KućniNet, Yettel ili mts za cloud gaming?
  • Kakva su iskustva sa PS Portalom preko mobilnog interneta?
  • Koliki ping i brzine postižete u praksi?

Pozdrav,
Uskoro mi ističe ugovorna obaveza za mts BOX 3 S paket na optici u Beogradu.
Molim za ponudu:
  • Yettel Net TV
    ili
  • mts produženje ugovorne obaveze
Hvala.

Pozdrav svima,

Trazim ponudu za internet i tv, eventualno i fiksni. Raskidam ugovor sa SBB-om. Grad Krusevac.

Hvala

Pozdrav,

05.07. mi ističe ugovorna obaveza za mts BOX4 crveni paket na optici - imao sam dobar benefit.
Interesuje me ponuda za nastavak saradnje ili prelazak u yettel ako može adekvatno da odgovori.

Hvala.

Pozdrav,

Tražim ponude za internet+TV, eventualno bih dodao i mobilni pošto je trenutno prepaid.
SBB je povećao cene za 300 dinara i imam zakonsko pravo da raskinem ugovor do kraja meseca.
Imam mogućnost za optički internet mts/SBB/A1, može ponuda od sva tri agenta.🙂

Hvala

Nazad
Vrh Dno