Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)
Pozdrav, treba mi ponuda za internet, poželjno bez TV, za stan na Voždovcu. U zgradi postoji MTS optika, i SBB coax. Nisam siguran za SBB optiku. Kontakt u DM, daću broj telefona. Hvala!
Moze li ponuda za A1 optički internet,od dolaska bivšeg VIP sam korisnik postpaid paketa i korisnik i kućnog NET na drugoj adresi,pa sko ima agenata da vidim kakva je ponuda, Železnik je u pitanju.
zbog povecanja cene SBB usluge trazim bolju ponudu. Najpre molim da mi se jave is SBB sa ponudom, ali presao bih i na A1 optiku ako dobijem bas dobar paket.
Pozdrav da li ima yettel agenta?
Na mojoj adresi ima mts optika, a1 moze samo 6m po dinar max, pa me zanima ako ima yetel ili mts agenta da nude 12m po dinar
Tražim preporuku za mobilni internet koji bih koristio isključivo za PlayStation Portal i PlayStation Plus Premium cloud streaming.
Lokacija je severni Banat. Potreban mi je prenosni 4G/5G ruter koji mogu da ponesem sa sobom, a najvažniji su mi stabilna veza i nizak ping, dok mi velike brzine nisu prioritet.
Zanima me:
Koji provajder trenutno ima najbolju pokrivenost i najstabilniji signal u Novom Kneževcu?
Da li neko koristi A1 KućniNet, Yettel ili mts za cloud gaming?
Kakva su iskustva sa PS Portalom preko mobilnog interneta?
05.07. mi ističe ugovorna obaveza za mts BOX4 crveni paket na optici - imao sam dobar benefit.
Interesuje me ponuda za nastavak saradnje ili prelazak u yettel ako može adekvatno da odgovori.
Tražim ponude za internet+TV, eventualno bih dodao i mobilni pošto je trenutno prepaid.
SBB je povećao cene za 300 dinara i imam zakonsko pravo da raskinem ugovor do kraja meseca.
Imam mogućnost za optički internet mts/SBB/A1, može ponuda od sva tri agenta.🙂