Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Možeš imati problem sa 18+ igrama jer zahtevaju povezanu karticu kako bi se mogle pokrenuti

Ja sam isto to pitao prije nekoliko dana, pa su kolege sve pojasnile... Po forumu mozes provjeriti
Licno sam ja kupio i radi sve top cak i stream igrica bez problema. Ostala mi je kartica samo ali to dok predjem neke igrice koje nisu 18+.
Ako se odlucis da kupis google objektiv za prevod radi posao

PS Plus Extra i Premium igre ovog meseca:

Final Fantasy XVI
Sonic X Shadow Generations
Kingdom Come: Deliverance
Life is Strange: Double Exposure

Ostale.

Jel mogu nekako dopuniti Turski PSN nalog? Hocu da kupim Nioh 2, mnogo je jeftiniji tamo. Ili ako neko ima mogucnost da mu uplatim da mi uzme, uz proviziju, razume se?

Da li neko koristi PS Plus preko Japana? Da li mogu imati problem sa jezikom u igrama ako bih ga uzeo? Trenutno je na akciji, 50e ps plus premium na godinu dana. https://psprices.com/region-jp/game/5588011/playstation-pluspuremiamu-12kayueliyongquan
Koristim ja, detaljno sam objasnio u temi šta i kako, potraži moj post u temi negde iz novembra 2025. Ukratko, sve funkcioniše kako su ti kolege već naveli. Samo prodavnica na japanskom i ograničenje za Cero Z (18+) igre, ali rešavaju se obe stvari lagano.
Jel mogu nekako dopuniti Turski PSN nalog?
Turgame

Jel mogu nekako dopuniti Turski PSN nalog? Hocu da kupim Nioh 2, mnogo je jeftiniji tamo. Ili ako neko ima mogucnost da mu uplatim da mi uzme, uz proviziju, razume se?
Kupis gift card preko nekog od sajtova (eneba, driffle, ali obavezno uz kod za popust) i dopunis nalog. Veoma je jednostavno. Kodovi su obicno AKS5, AKS8, AKSDRFFL I slicno.
Najbolje da istrazis ovaj spisak ponuda, pa nadjes.

Ima i dva sajta koje uvek @djomla43 spominje kao najpovoljnije, ali nikako da im upamtim ime.

Hvala vam. Uzeo sam dopunu, ali sada imam problem, nikako nece da mi dozvoli da otvorim turski PSN nalog. Pokusao sam i preko besplatnih VPN na racunaru Urban i preko Quark VPN na telefonu, takodje sam probao i direktno preko konzole. Moze pomoc sta jos mogu da pokusam?

Nazad
Vrh Dno