Šta je novo?

Kineski električni automobili stižu u Ameriku? Pritisak raste...

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Kineski-elektricni-automobili-stizu-u-Ameriku-1.webp

Kineski električni automobili stižu u Ameriku? Pritisak raste…​

Kineski električni automobili stižu u Ameriku do 2030. godine? BYD i Geely već sad obilaze važeće carine i ulaze na „zabranjeno“ tržište

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/kineski-...u-pritisak-raste-uprkos-carinama-i-blokadama/

Sem nekih "nezavisnih" medija u Srbiji koji se smeju Kinezima, niko drugi im se ne smeje. Na ovom forumu bar ljudi gledaju realnu sliku. Nešto od Kineza je dobro, nešto je loše, pa ko šta voli i može da plati.

Nije mi jasna kuknjava Evrope i USA u vezi Kineskih automobila. Dok su EU i USA automobili na vrhuncu, nije bilo problem sto su osvajali svet, sad kad neko radi nesto bolje od njih, sad je problem. Pa nek naprave kvalitetne elektricne automobile, po pristupacnim cenama, pa nece biti problema.

kakve delove, bacis, kupis novo

Koji delovi fale za japance? Jeftiniji su čak nego delovi za neke evropske koje sam ranije vozio...
Brate, od devedesetih se čeka na delove i to za popularne modele poput Mitsubishi Colt.
Za nekeb ređe modele Nissan-a da ne pričamo...

Koliko je star bio taj Lexus?

Auto je bio nov (Lexus IS), ali davno je bilo, prešao sam posle na Mercedes 🙂 Zapravo kada sam hteo da pređem na novog GS-a, Lexus je zatvorio prodaju u Srbiji. Kasnije su ukinuli i GS.

Poznata je boljka kod nas sa japanskim vozilima. Naravno, onaj što vozi japanca neće to da prizna... Kao što će sutra ovi što budu vozili kineze da ubeđuju da nema problema sa delovima, a pod delovima smatraju filtere za vazduh i metlice brisača.

Poslednja izmena:
Naravno kad ti ne trebaju delovi za japance. 😀

Nazad
Vrh Dno