Mislim da sam u startu jasno naveo 3 sestre koje nisu u dobrim međusobnim odnosima. Koja skupština stanara, unapred raspad sistema kontam. U svakom slučaju dobih još informacija i stvarno vam svima hvala na pomoći.
Ma samo se buraz fokusiraj na tu drugu kuću. Još ako je tvoja. Odeš u svoj na svome. Nema lepše.i ja se plasim da ce tako da bude na kraju. Mada se mozda i odselim ( i hocu pre ili kasnije samo da zavrsim kucu u drugom mestu), da se ja pitam sutra bi otisao odande u svakom slucaju.
Pa svi gledamo da nas ne boli glava od budala. U svakoj SZ imaš bar 20 % idiota. Problem je kada taj broj pređe 50 % 😀Upravo sam to napisao, ako nema dogovora mozes sam uz pomoc opstine da osnujes skupstinu i da postavis prinudnog upravnika i resavas dalje. To sto su losi medjuljudski odnosi ne znaci da neko treba da trpi. Kod mene u komsiluku je na zajednickoj kuci propadao krov. Ljudi koji zive u prizemlju kuce su prijavili inspekciji vlasnike sprata koji nisu usli u kucu 15-20 godina. Inspekcija je izasla na teren, sacinila zapisnik i dala rok tri meseca da se krov sanira. Nakon tri meseca vlasnici iz prizemlja su ponovo otisli u inspekciju i evo krov je saniran. U saniranju su ucestvovali i vlasnici iz prizemlja.
@maxy
Daju ostavke jer bi svi da uzimaju pare a da ih ne zaboli glava a @Proday resava svoj problem, a ne tudj.
letnje teme 😀Kakav blam od teme ne benchmarku... Hitno je potrebna ignore thread i ignore forum opcija. Posle duseka, kreveta, sad prelazimo na ovo i vodokotlice pretpostavljam. Na BENCHMARKU. Svaka cast.
E, svasta... Ne bio ti ja komsija ni po koju cenu. 😉A komšija nije hteo da učestvuje ni u servisu kosačice koji sam platio 4000 din a koji radim početkom svake sezone iz navike i što volim da održavam opremu kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari