Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Instalirao Wuplay. Namestio par addonova (Comet, Torentio, StreamTrhru) i strimovi idu bez problema, prilično brzo. Koristim Torbox. Jedino što nisam uspeo je da pokrenem Opensubtitles i Opensubtitles PRO. Instalirani su na config stranici, obeleženo je subtitles na njima, ali kada počne strim, oni se ne pojavljuju u susbtitles meniju. Da li neko zna u čemu grešim?

Boljka wuplaya 😃 ako ne pomaže brisanje keš memorije, ostavi ga malo/koristi nešto drugo.. proradiće.. i još jednom da ponovim, sasvim je dovoljna v3 verzija opensubtitles-a..

Instalirao Wuplay. Namestio par addonova (Comet, Torentio, StreamTrhru) i strimovi idu bez problema, prilično brzo. Koristim Torbox. Jedino što nisam uspeo je da pokrenem Opensubtitles i Opensubtitles PRO. Instalirani su na config stranici, obeleženo je subtitles na njima, ali kada počne strim, oni se ne pojavljuju u susbtitles meniju. Da li neko zna u čemu grešim?
Opensubtitle ima neke probleme , prijavljeno od mnogih korinsika na internetu. Ni kod mene ne rade vec dva dana odnosno prorade periodicno, pa sam ubacio SubSorce i Subdl kao alternativu i oni rade fino.

Da, sinoć ni kod mene nije radilo ni na Stremiu. Meni su community subtitles uvek prva zamena. Nađeš prevod na netu, uploaduješ na njihov sajt i ne sekiraš se da li ih ima u bazi ili ne. Probaću i SubScore i Subdi u svakom slučaju.

Mislim da je do add on-a meni kada zeza na Nuvio i Stremio na Dune HD učitava opensubtitles a nije program koji radi na principu addonova.

Kad smo kod Stremio Community Subtitles, ima li neko problem da mu ne radi taj addon sa Nuviom? Dodao ga i preko mobilne aplikacije, a i preko browsera, svuda se vidi, samo ne u spisku addonova na androidTV aplikaciji, pa ne radi ni sam addon.

Nazad
Vrh Dno