Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ima sitnijih problema kao i svuda, taj bajat post od pre 4 godine apsolutno nista ne znaci trenutno

Razne banke nude novac da se kod njih otvori racun , pa prebaci zarada. Definitivno je tu veliki kolac i razni nacini da se pridobiju klijenti.
Vec 10-atk godina ne placam odrzavanje racuna ako moze zasto da ne. I ne treba se zamarati zasto nesto daju besplatno.
Svako ko se razume malo u preduzetnistvo zna da se na necemu zaradi nimalo ili malo, a na necemu dosta
Ima Yettel zaradu na mobolnoj telefoniji, televiziji i internetu. Moze mu se da da nesto i besplatno , sto ce kasnije razviti u lep profit.
Kad se pocnu uzimati krediti ,kartice i dozvoljen minus.
Sta nude druge banke, sasvi logican potez Yettela. Otvorio tamo racun pre 8 meseci i sasvim zadovoljan. Mozda cak i platu prenesem.

Evo ovde i detaljne ponude:

Koristim Yettel Bank max i do sada sam zaradu prebacivao, ali sa ovim izgleda da vise nista ne treba. Paket je skroz besplatan bez ranijih uslova dok god sam Yettel postpaid korisnik, rekao bih.

Evo ovde i detaljne ponude:

Koristim Yettel Bank max i do sada sam zaradu prebacivao, ali sa ovim izgleda da vise nista ne treba. Paket je skroz besplatan bez ranijih uslova dok god sam Yettel postpaid korisnik, rekao bih.
Kao sto su kolege nekoliko posta iznad pisala, ovo se odnosi samo na korisnike koji imaju "Yettel Sve" uslugu. (A on se ne moze aktivirati ako imate jace popuste na pretplatu postpaid tarife(6-12 mes din + meseci 50%)

Prilozi

• Screenshot_2026-06-07-00-29-55-673-edit_com.brave.browser.webp
    Screenshot_2026-06-07-00-29-55-673-edit_com.brave.browser.webp
    78.7 KB · Pregleda: 33
YB sa kamatama uopšte nije konkurentna za bilo koji proizvod. To može svako da vidi za 15ak minuta istraživanja bankarakih ponuda.

Proverio sam informacije sa Yettel bankom.
Istina je da je sve besplatno. 😊 Tako da ovo jeste jedan dobar udarac ostalim bankama.

Iz prepiske:
“Bitno je pojasniti razliku između Free BankMax kampanje i Yettel Sve programa.

Korisnici koji aktiviraju Free BankMax nemaju sve pogodnosti kao korisnici koji primaju zaradu/ostvaruju potrošnju i imaju veći Yettel paket.

Korisnici ovom ponudom dobijaju Bank Max bez naknade, uz sve benefite koje on nudi (bez naknada za plaćanja, besplatno podizanje novca na bankomatima drugih banaka…), dok korisnici koji ispunjavaju uslove prenosa zarade ili kartične potrošnje postaju deo Yettel Sve ekosistema i dobijaju, pored besplatnog BankMax paketa, još i kešbek, 36GB u romingu, ekskluzivne popuste u Yettel shopingu i sve ostale Yettel Sve pogodnosti.”

Tako da je ovo super stvar za sve koji imaju Yettel post paid. Tako je kako sam napisao u prvom postu na ovu temu. 😊

Yettel Sve i besplatan BankMax paket za milion i po Yettel-ovih korisnika su odvojeni programi.

Poslednja izmena:
Proverio sam informacije sa Yettel bankom.
Istina je da je sve besplatno. 😊 Tako da ovo jeste jedan dobar udarac ostalim bankama.

Iz prepiske:
“Bitno je pojasniti razliku između Free BankMax kampanje i Yettel Sve programa.

Korisnici koji aktiviraju Free BankMax nemaju sve pogodnosti kao korisnici koji primaju zaradu/ostvaruju potrošnju i imaju veći Yettel paket.

Korisnici ovom ponudom dobijaju Bank Max bez naknade, uz sve benefite koje on nudi (bez naknada za plaćanja, besplatno podizanje novca na bankomatima drugih banaka…), dok korisnici koji ispunjavaju uslove prenosa zarade ili kartične potrošnje postaju deo Yettel Sve ekosistema i dobijaju, pored besplatnog BankMax paketa, još i kešbek, 36GB u romingu, ekskluzivne popuste u Yettel shopingu i sve ostale Yettel Sve pogodnosti.”

Tako da je ovo super stvar za sve koji imaju Yettel post paid. Tako je kako sam napisao u prvom postu na ovu temu. 😊

Yettel Sve i besplatan BankMax paket za milion i po Yettel-ovih korisnika su odvojeni programi.
ma ekstra al kad je to aktivno, yettel sve nije aktivan barem meni nije

Yettel Sve se aktivira ako se prenese zarada ili se mesečno potroši 30.000 din sa tog računa i ako si na paketu sa većom potrošnjom M, L ili XL. Jer se uz Yettel Sve dobija 36GB u roamingu, kešbek, osiguranje na putovanjima, mastercard world kartica i slično…

Besplatan Bank Max se dobija uz svaki Yettel postpaid. A u Bank max paketu nema nadoknada i drugih troškova koji standardno postoje kod drugih banaka.

Imaju i dalje veliku prednost, to je podizanje novca sa drugih bankomata bez provozije.
Nisam ispratio da li to neke banke nude.

Yettel vec ima dosta dugo besplatno odrzavanje, dok su moji poznanici kod drugih banaka placali i do 600 din mesecno + provizija za prenos sa racuna na racun.

Išao sam do poslovnice i ovakva je bila procedura: na licu mesta su mi otvorili račun i rekli kroz 24h da kroz bank aplikaciju povežem yettel sve i to je to. U sistemu su zaveli da nema održavanja računa pa iako kroz app aktiviram yettel sve, neće mi se ništa naplaćivati.

Javljam ako ne bude kao što su rekli.

Uzeo sam najviše zbog pogodnosti podizanja na bankomatima drugih banaka.

Nisam u mogućnosti da prebacim platu ali cenim ako prebacim mesečno 30000 din i to potrošim karticom ispunjavam uslov za sve benefite? Prijatelj mi je rekao da plaćanje računa karticom ne ulazi u taj limit od 30000?

Ta potrošnja od 30k kao uslov postoji u regularnoj ponudi yettel sve. Ovo sad što daju ne zahteva da postoji ta potrošnja ili da se prenosi zarada. Besplatno je u ovoj varijanti održavanje za yettel max račun i pogodnosti koje taj račun nosi ako si yettel postpaid korisnik.

Ako prenseš platu ili imaš 30k potrošnju mesečno, dobijaš dodatno kešbek (500 din ja mislim) i 36GB u romingu.

Nazad
Vrh Dno