Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Zbog poskupljenja u sbb-u gledam da raskinem ugovor za kablovsku i internet, trazim ponudu od sbb-a da bih ostao.

Tražim ponudu A1 optičkog interneta (sa fisknim telefonom), prešao bih sa SBB-a, ponude u inbox 🙂

Raskidam sbb ugovor usled poskupljenja, pa bih zeleo neku drugu ponudu.
Bitan mi je opticki internet.
Videh da je neko vec okacio ponudu, pa ako je moguce slicna iz a1:
  • 6 meseci za 1 dinar + 18 meseci cena sa kodom za dodatnih 20% popusta, ili
  • 12 meseci za 1 dinar, 12 meseci puna cena.

Takodje da li mozda ima neka ponuda za Yunet ili SBB ako mozete da mi se javite presao bih sa Yettela.

Ističe ugovor sa Telekomom. Prešao bih u Yettel Premium Net TV (nije isključen ni A1). Vidim da stari korisnici dobijaju 12x1din ponudu. Ako neko ima sličnu ili bolju, javite.

Jeste uspeli nešto da izdejstvujete tražeći ovde pogodnosti?Čisto me zanima zbog mene.😄

• Like
Reagovanja: M J
SBB podnet zahtev za raskid 30. maja, EON full Duo paket, zaineteresovan da produzim kod SBB za 12 meseci za dinar

I meni treba agent za sbb, koji bi zavrsio nekoliko meseci za 1 dinar. Barem 6...U stanu je aktivna samo tv trenutno, d3 mini. Presao bih na eon i internet bih dodao.

Uo istekla pre 8 godina 😃

Био сам у Yettel (оптички нет + ТВ за 3300РСД). Због поскупљења раскидам, и тражим најповољнију понуду са ТВ и 300Mbps оптичким интернетом.

Из дискусије видим да А1 има најповољније опције, па бих замолио некога да ми се јави.
Идеално 12 мјесеци за 1 динар, па касније пуна цијена за Duo (оптика и ТВ). Уколико имате друге понуде, такође се јавите, па ћемо да видимо да ли се можемо договорити 🙂

Ovo je trenutna ponuda akvizitera A1 na današnji dan, da znate šta da očekujete

"bilo koji paket 6 meseci 100% popusta
Net 300/150 - 6 meseci besplatno, pa 2700 18 meseci
Net 600/300 - 6 meseci besplatno pa 3500 18 meseci
Duo - net 300/150, 150+ kanala sa svim arenama, jedan stb uredjaj, 3 meseca netflix basic, 3 meseca Skyshowtime.
6 meseci besplatno pa 3499 18 meseci
Duo plus - net 600/300,180+ kanala, 1stb, 3 meseca Netflix basic, 3 meseca Skyshowtime, HBO kanali + HBO MAX aplikacija, 6 meseci besplatno pa 4499 18 meseci"

Ovo je trenutna ponuda akvizitera A1 na današnji dan, da znate šta da očekujete

"bilo koji paket 6 meseci 100% popusta
Net 300/150 - 6 meseci besplatno, pa 2700 18 meseci
Net 600/300 - 6 meseci besplatno pa 3500 18 meseci
Duo - net 300/150, 150+ kanala sa svim arenama, jedan stb uredjaj, 3 meseca netflix basic, 3 meseca Skyshowtime.
6 meseci besplatno pa 3499 18 meseci
Duo plus - net 600/300,180+ kanala, 1stb, 3 meseca Netflix basic, 3 meseca Skyshowtime, HBO kanali + HBO MAX aplikacija, 6 meseci besplatno pa 4499 18 meseci"
Sve zavisi od toga čija je infrastruktura (tj. optički kabl) u zgradi. Ako je A1 dobija se i 12 meseci za dinar.

Molimo bih za ponudu za SBB. Internet i TV. Stari, decenijski korisnik, trenutno podnet zahtev za raskid ugovora. Thx
Beograd/Rakovica

Zbog najavljenog poskupljenja u SBB-u sutra podnosim zahtev za raskid ugovora. Imao sam premium paket 1000/500. Uz to mi i ističe ugovor koji važi do kraja jula; imao sam 12 meseci po dinar akciju. Svi operateri dolaze u obzir, pa čak i boksevi koji uključuju mobilni (trenutno sam u A1 prepaidu). Hvala!

Da li ima neka ponuda yuneta ili nekog drugog mozda, da mi se isplati ko yettel 12meseci free, mogu da platim odma sve, 42000 bi me izasao yettel na 2godine tako da isao bih to 45000 max, TV + Internet

Zbog poskupljenja SBB usluga, ostalo mi je jos 6 meseci UO, želim da raskinem ugovor.
Paket EON Premium Duo, dva EON box u sklopu paketa bez dodatne naplate.

Interesuje me ponuda bilo kog akvizitera iz bilo koje mreže koji može da mi omogući sličan paket po sledećem uslovima:
12 mes x 1 din, 12 mes puna cena.

Isto kao i većina 🙂
Zbog poskupljenja u Yettel-u tražim ponudu samo za optički net.

Statička IP bi bila prednost.

Želim da raskinem ugovor sa sbb zbog poskupljenja.
Treba mi internet i tv.
Molio bih da mi se javi neko iz a1 ili iz sbb ko moze da ponudi neke dobre ponude za dinar.

Može li neko iz Yettela da ponudi nešto više od ponude sa sajta za net. Završavam sa kablovskom kod SBB-a.(u stanu ima sprovedena MTS optika).

Želim da raskinem ugovor sa sbb zbog poskupljenja. Treba mi internet i tv.

Zanima me prelazak na optiku, u stanu već postoji instalacija (MTS optika).

Molio bih da se javi neko iz Yettela ili A1.

Zdravo svima!

Ugovor za Box 4 (optika) kod MTSa istice 1.8. Zanima me Yunet ili A1, eventualno Yettel ukoliko ne bude ponuda koje budu odgovarale.

Hvala unapred!

Podnio sam zahtjev danas za raskid sa SBB zbog poskupljenja(prethodno placao 6 mjeseci po 50%).

Interesuju me sve ponude, treba mi tv + net(obavezno svi arena kanali), a moze po mogucnosti i mobilni jer mi je upravo istekao MTS ugovor. Uzi centar NS.

Molim ponudu za net ili net+TV, koristim SBB preko 15 godina (nisam pod ugovorom), pa toj ponudi dajem prednost. Na lokaciji je dostupna i mts optika.

Београд, Борча, Братства и јединства, истиче ми СББ Уговор, тренутно дигитални еон премијум оптика, потребан нет и тв. У згради има развучена још једна независна инсталација оптике. Интересују ме и СББ и остали провајдери услуге.

Molim ponude za opticki internet ili opticki internet + tv. Dostupna mts i sbb optika na lokaciji, raskidam yettel zbog povecanja cene.

Tražim ponudu za optički internet, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara ulica, postoji mogućnost za:
  • a1
  • mts
  • yettel
  • SBB
  • možda i Orion

Pozdrav. Želim da raskinem SBB ugovor zbog povećanja cene, koji inače ističe za nekoliko meseci - digitalni eon premium optika. Spremam sam da se zadržim u SBB, uz paket NET TV Premium (bez fiksnog) i uz popust do 12 meseci po dinar. I prelazak u A1 uz sličnu ponudu je u opticaju. Na adresi su svi operatori dostupni, optika.
Hvala unapred!

Pozdrav, treba mi ponuda za internet i kablovsku. Trenutno na Sbb-u ali dolazi i A1 u opticaj. Moze i sa mobilnim telefonom pošto uskoro ističe paket.

Nazad
Vrh Dno