Zaboravio sam kakva je politika linkovanja, ali koga interesuje može da potraži Steelflier SF745 na Aliju. Imaju još modela različitih cena, sa različitim mehanizmima, solidna firma sve u svemu, mada naravno bez pedigrea na koji smo navikli.Izgleda super. 36mm mi je omiljena velicina. Mozda da ga stavis na neku kozuru umesto nato narukvice. Posto je krmak, kozna narukvica ce malo da ga stanji.

Tako je, samo kvarcni, u principu je ovo da kažemo njihov budžetski komad.sad pogeldah kratko na AE taj SteelFlier, nadjoh samo kvarcni u ponudi, inace sasvim solidno izgleda .. podseti me donekle na POLJOT navijac koji sam 'nasledio' od dede i potom ga doveo u red, mislim da je to ta dimenzija kucista.
Veliki sam ljubitelj starih automatika i u rotaciji ih imam nekoliko, ali skoro sam nabavio ovog kineza i moram reći da sam oduševljen.
Safirno staklo, kućište od nerđajućeg čelika, oversized krunica, VH31 kvarcni mehanizam koji simulira kretanje sekundare mehaničkog sata, i sve to za manje od 50€.
Glavne mane za neke su verovatno estetika iz kasnih 60ih i 70ih (meni je to jedan od većih pluseva), kao i nešto deblje (14mm) a manje kućište (36mm bez krunice – ko voli samo veće satove verovatno mu se ovo neće dopasti).
I da, kao što se vidi na lošoj trećoj slici u mrklom mraku, mogli su da stave i lumen na sekundaru, ali čak i to je negde karakteristično za niz automatika iz sedamdesetih tako da im ne zameram mnogo.
Pogledajte prilog 542023Pogledajte prilog 542024Pogledajte prilog 542025
Moj najnoviji mezimac , Helm Khuraburi
Oduševljen sam satom. Merkao sam ga godinama, bio na listi čekanja 2022. pa odustao i najzad nekako došao do sata pre desetak danaMoćno deluje...
Jel ovo platneni kaiš...može slika?

Imam identičan sat. Veoma je lep, lepo stoji na ruci, ima umereni retro izgled. Koliko si ga platio?Na kraju uzeh Searock 210665-41-45-20 (plavi). Nije mi se dopao onaj sa teksturisanim ciferom uzivo.
Ova plava boja nekako vuce na crnu. Zavisi pod kojim uglom se gleda/prelama svetlo. Meni prelep.
Pogledajte prilog 541240
Jel gledao neko nove Citizen Bullhead-ove u Bomaru? Kako Vam se cine?
![]()
CITIZEN Tsuno Chronograph
Citizen Tsuno Chronograph kolekcija predstavlja modernu reinterpretaciju legendarnog “Bullhead” hronografa iz 1973. godine. Ova linija je inspirisana origi...bomar.rs
Meni je zeleni 😍😍😍![]()
CITIZEN Tsuno Chronograph
Citizen Tsuno Chronograph kolekcija donosi reinterpretaciju retro sportskog dizajna iz 70-ih i 90-ih godina kroz savremenu japansku preciznost. Modeli iz ove li...bomar.rs
To jeste, cena je malo jaca, ali opet, prodace se..meni su sjajni, samo ubijaju malo sa cenom. Imam dete na fakultetu 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari