meni na ios ne radi uopste...
Javi koja je ponuda aktuelna ovih dana.Ima li neko broj nekog a1 agenta, planiram da raskinem ugovor sa sbb-om, pa da vidim sta bi a1 mogao da ponuditi sto se tice duo paketa
Trenutno samo imam ponudu 20% ili onaj tv, ali ne mogu to dvoje da se kombinujuJavi koja je ponuda aktuelna ovih dana.
Zvao sam ih i nisu znali da odgovore, ali kazu da kod njih u sistemu sve normalno prikazuje sa popustom i da ne brinem.Zašto u aplikaciji stoji puna cena pretplate, a ne ona sa popustom?
uloguj se preko browsera na svoj nalog, trebalo bi da je ovde: https://a1.rs/moja1/dodaciGde se deaktiviraju poklon dodaci Netflix& SkyShowtime?
Uzgred, imam kod za 20% popusta, ako nekom treba, nek piše
Oni nemaju tv box vec samo aplikaciju koju instaliras na stick i ubacis ga u tv (ako nije smart).Drugari, kakva su iskustva sa kucnim netom 5g i Xplore TV box-om i aplikacijom? Vredi li uzeti net basic paket sa tv-om?
U prevodu ne valja? Zbog cega?Ako ti televizija ni box nisu prioritet, onda je dobro i ako ti to ne treba uzmi samo net
Samo zbog broja kanala (nema Nova S i N1 ni u najvećem paketu, a nema ni strani muzički kanali), a daljinski za box je baš starinski uradjen gde se čuju tasteri, jedino što je dobro je što je box Android pa može da se instalira VPNU prevodu ne valja? Zbog cega?
Ides na kupi pa na precicu sa slike.Na novoj aplikaciji nedostaju mi Roming dodaci ponude gde su inače stajale. Sad samo stoji jedna u Izdvajamo, a ostale internet ponude su za saobraćaj u Srbiji. Ima li još neko ovaj problem? Na sajtu ih vidim.
Klik dole u meniju na kolica "kupi", a zatim klik na "roming".Na novoj aplikaciji nedostaju mi Roming dodaci ponude gde su inače stajale. Sad samo stoji jedna u Izdvajamo, a ostale internet ponude su za saobraćaj u Srbiji. Ima li još neko ovaj problem? Na sajtu ih vidim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari