Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Zbog poskupljenja u sbb-u gledam da raskinem ugovor za kablovsku i internet, trazim ponudu od sbb-a da bih ostao.

Tražim ponudu A1 optičkog interneta (sa fisknim telefonom), prešao bih sa SBB-a, ponude u inbox 🙂

Raskidam sbb ugovor usled poskupljenja, pa bih zeleo neku drugu ponudu.
Bitan mi je opticki internet.
Videh da je neko vec okacio ponudu, pa ako je moguce slicna iz a1:
  • 6 meseci za 1 dinar + 18 meseci cena sa kodom za dodatnih 20% popusta, ili
  • 12 meseci za 1 dinar, 12 meseci puna cena.

Takodje da li mozda ima neka ponuda za Yunet ili SBB ako mozete da mi se javite presao bih sa Yettela.

Ističe ugovor sa Telekomom. Prešao bih u Yettel Premium Net TV (nije isključen ni A1). Vidim da stari korisnici dobijaju 12x1din ponudu. Ako neko ima sličnu ili bolju, javite.

Jeste uspeli nešto da izdejstvujete tražeći ovde pogodnosti?Čisto me zanima zbog mene.😄

• Like
Reagovanja: M J
SBB podnet zahtev za raskid 30. maja, EON full Duo paket, zaineteresovan da produzim kod SBB za 12 meseci za dinar

I meni treba agent za sbb, koji bi zavrsio nekoliko meseci za 1 dinar. Barem 6...U stanu je aktivna samo tv trenutno, d3 mini. Presao bih na eon i internet bih dodao.

Uo istekla pre 8 godina 😃

Био сам у Yettel (оптички нет + ТВ за 3300РСД). Због поскупљења раскидам, и тражим најповољнију понуду са ТВ и 300Mbps оптичким интернетом.

Из дискусије видим да А1 има најповољније опције, па бих замолио некога да ми се јави.
Идеално 12 мјесеци за 1 динар, па касније пуна цијена за Duo (оптика и ТВ). Уколико имате друге понуде, такође се јавите, па ћемо да видимо да ли се можемо договорити 🙂

Ovo je trenutna ponuda akvizitera A1 na današnji dan, da znate šta da očekujete

"bilo koji paket 6 meseci 100% popusta
Net 300/150 - 6 meseci besplatno, pa 2700 18 meseci
Net 600/300 - 6 meseci besplatno pa 3500 18 meseci
Duo - net 300/150, 150+ kanala sa svim arenama, jedan stb uredjaj, 3 meseca netflix basic, 3 meseca Skyshowtime.
6 meseci besplatno pa 3499 18 meseci
Duo plus - net 600/300,180+ kanala, 1stb, 3 meseca Netflix basic, 3 meseca Skyshowtime, HBO kanali + HBO MAX aplikacija, 6 meseci besplatno pa 4499 18 meseci"

Ovo je trenutna ponuda akvizitera A1 na današnji dan, da znate šta da očekujete

"bilo koji paket 6 meseci 100% popusta
Net 300/150 - 6 meseci besplatno, pa 2700 18 meseci
Net 600/300 - 6 meseci besplatno pa 3500 18 meseci
Duo - net 300/150, 150+ kanala sa svim arenama, jedan stb uredjaj, 3 meseca netflix basic, 3 meseca Skyshowtime.
6 meseci besplatno pa 3499 18 meseci
Duo plus - net 600/300,180+ kanala, 1stb, 3 meseca Netflix basic, 3 meseca Skyshowtime, HBO kanali + HBO MAX aplikacija, 6 meseci besplatno pa 4499 18 meseci"
Sve zavisi od toga čija je infrastruktura (tj. optički kabl) u zgradi. Ako je A1 dobija se i 12 meseci za dinar.

Molimo bih za ponudu za SBB. Internet i TV. Stari, decenijski korisnik, trenutno podnet zahtev za raskid ugovora. Thx
Beograd/Rakovica

Zbog najavljenog poskupljenja u SBB-u sutra podnosim zahtev za raskid ugovora. Imao sam premium paket 1000/500. Uz to mi i ističe ugovor koji važi do kraja jula; imao sam 12 meseci po dinar akciju. Svi operateri dolaze u obzir, pa čak i boksevi koji uključuju mobilni (trenutno sam u A1 prepaidu). Hvala!

Da li ima neka ponuda yuneta ili nekog drugog mozda, da mi se isplati ko yettel 12meseci free, mogu da platim odma sve, 42000 bi me izasao yettel na 2godine tako da isao bih to 45000 max, TV + Internet

Nazad
Vrh Dno