nidza
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 16.07.2004
- Poena
- 1,205
@father pravo da ti kažem bas je uživancija na ovoj bejerki, ide do vibracije koju ne čuješ više, a osećaš. Ja sam malo sredio EQ, u principu kad se sve sabere u onosu na fabričku postavku KA15 mrvu smiri visoke vokale u sredini. Jutros sam baš palio i gasio EQ da procenim posle nekoliko dana slušanja da li sam dobar posao uradio (prema mom ukusu). Sve je podjednako prisutno, sa mrvu u V. Razlika sa i bez EQ nije velika na muzici koju ja slušam.
U principu sam je zato kupio jer sam hteo otvorenu, a istovremeno i zatvorenu slušalicu. Pročitao sam, ja mislim, i pogledao na YouTube, svaki review za tih par modela koji se savetuju i zadržao fokus na ovome, plus skoro celu ovu temu selektivno. KA15 sam odabrao kao najkompaktnije pristupačno rešenje sa EQ za slučaj da sam dibidus promašio sa odlukom, ali ne, odmah su mi bile odlične, bez EQ. Višnjica na šlagu na torti.
Najviše ih slušam na terasi, i u stanu, potpuno mi odgovara da sam i dalje u stanu sa porodicom i kad slušam muziku ili bilo šta drugo.
Popustio je pritisak primetno. Prilagođava se u nešto poprilično udobno.
Edit: KA15 EQ trenutno:

U principu sam je zato kupio jer sam hteo otvorenu, a istovremeno i zatvorenu slušalicu. Pročitao sam, ja mislim, i pogledao na YouTube, svaki review za tih par modela koji se savetuju i zadržao fokus na ovome, plus skoro celu ovu temu selektivno. KA15 sam odabrao kao najkompaktnije pristupačno rešenje sa EQ za slučaj da sam dibidus promašio sa odlukom, ali ne, odmah su mi bile odlične, bez EQ. Višnjica na šlagu na torti.
Najviše ih slušam na terasi, i u stanu, potpuno mi odgovara da sam i dalje u stanu sa porodicom i kad slušam muziku ili bilo šta drugo.
Popustio je pritisak primetno. Prilagođava se u nešto poprilično udobno.
Edit: KA15 EQ trenutno: