Evo nesto za one starije da se podsete,a iskrena preporuka da ga pogledaju i oni mladji.
Sutra se gleda drugi deo.
Sutra se gleda drugi deo.
Salim se i kritika i publika.. svi su zadovoljni i producenti trljaju ruke, samo ja nisam impresioniranIskreno, mene ne zanima struka, znam samo da mi se svideo baš. Naravno, ukusi se razlikuju.
I Blair witch project je imao izuzetno mali budzet 35.000 dolara( uz postprodukcijske troskove 200.000 dolara), i uz fake marketing ( “based on true events”), zaradio je blizu 250 miliona. A film je djubre."Obsession" nisam još gledao ali kapa dole na uspehu, nema šta. Pogotovo jer je budžet bio apsolutno minimalan.
Reditelj nije tek neki Jutjuber već vrlo ozbiljna i vrlo cenjena glava kratkometražnih horor filmova.
Zaista kapa dole na uspehu i jedva čekam da gledam film.
Ovo je original koji je meni bio kidanje od smeha kad se ona 3 lika pojave ne znam kako je u remake odradjen taj deo. A tu je i Rapace vrhunska glumica
Over your dead body (2026)
Солидан филм, у стилу је ових нових трилера. Не верујем да ћете га памтити дуго, али за забаву одличан. Ефекти више него добри. Има и добрих фора. Може пролазна оцена.
Za danasnje pojmove da, isto kao i originalni teksaski masakr motornom testerom (prosto neverovatno sta je nekada plasilo ljude), ili Halloween , ali za svoje vreme je bio vrlo solidan. Secam se da sam ga kao klinac gledao u bioskopu i tenzija je bila sasvim na nivou.I Blair witch project je imao izuzetno mali budzet 35.000 dolara( uz postprodukcijske troskove 200.000 dolara), i uz fake marketing ( “based on true events”), zaradio je blizu 250 miliona. A film je djubre.
Нисам гледао оригинал, римејк је доста смешан, али и бруталан. Глумица је по изгледу, копија Марго Роби. Негде сам је још гледао, али се не сећам.Ovo je original koji je meni bio kidanje od smeha kad se ona 3 lika pojave ne znam kako je u remake odradjen taj deo. A tu je i Rapace vrhunska glumica
Šališ se? Neumi DaGlumi "vrhunska" glumica? 🤣🤣🤣🤣A tu je i Rapace vrhunska glumica
Ma "sve su iste" 😅Od sve 4 realno baaaaš liče samo Robbie i Pressly. A i Gillian Jacobs ima više sličnosti od Samara Weaving.
A što misliš da je đubre? Glupo što pitam, ali me baš zanima. Ako voliš FF, ne vidim šta te je tu bilo toliko loše. Film je svakako postao kult. Da nije, verovatno te ne bih ni pitao.I Blair witch project je imao izuzetno mali budzet 35.000 dolara( uz postprodukcijske troskove 200.000 dolara), i uz fake marketing ( “based on true events”), zaradio je blizu 250 miliona. A film je djubre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari