Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

"Obsession" nisam još gledao ali kapa dole na uspehu, nema šta. Pogotovo jer je budžet bio apsolutno minimalan.
Reditelj nije tek neki Jutjuber već vrlo ozbiljna i vrlo cenjena glava kratkometražnih horor filmova.
Zaista kapa dole na uspehu i jedva čekam da gledam film.

"Obsession" nisam još gledao ali kapa dole na uspehu, nema šta. Pogotovo jer je budžet bio apsolutno minimalan.
Reditelj nije tek neki Jutjuber već vrlo ozbiljna i vrlo cenjena glava kratkometražnih horor filmova.
Zaista kapa dole na uspehu i jedva čekam da gledam film.
I Blair witch project je imao izuzetno mali budzet 35.000 dolara( uz postprodukcijske troskove 200.000 dolara), i uz fake marketing ( “based on true events”), zaradio je blizu 250 miliona. A film je djubre.

Over your dead body (2026)
Солидан филм, у стилу је ових нових трилера. Не верујем да ћете га памтити дуго, али за забаву одличан. Ефекти више него добри. Има и добрих фора. Може пролазна оцена.

Over your dead body (2026)
Солидан филм, у стилу је ових нових трилера. Не верујем да ћете га памтити дуго, али за забаву одличан. Ефекти више него добри. Има и добрих фора. Може пролазна оцена.
Ovo je original koji je meni bio kidanje od smeha kad se ona 3 lika pojave ne znam kako je u remake odradjen taj deo. A tu je i Rapace vrhunska glumica

I Blair witch project je imao izuzetno mali budzet 35.000 dolara( uz postprodukcijske troskove 200.000 dolara), i uz fake marketing ( “based on true events”), zaradio je blizu 250 miliona. A film je djubre.
Za danasnje pojmove da, isto kao i originalni teksaski masakr motornom testerom (prosto neverovatno sta je nekada plasilo ljude), ili Halloween , ali za svoje vreme je bio vrlo solidan. Secam se da sam ga kao klinac gledao u bioskopu i tenzija je bila sasvim na nivou.
Nismo bili naviknuti na rijalitie, na te kamere koje se drmusaju jer nisu postavljene na tripodima i namestenom filmskom setu, slinavljenje glimaca i ostalo.
Nije za dzabe zaradio toliko koliko je zaradio.

Ovo je original koji je meni bio kidanje od smeha kad se ona 3 lika pojave ne znam kako je u remake odradjen taj deo. A tu je i Rapace vrhunska glumica

Нисам гледао оригинал, римејк је доста смешан, али и бруталан. Глумица је по изгледу, копија Марго Роби. Негде сам је још гледао, али се не сећам.

Нисам гледао оригинал, римејк је доста смешан, али и бруталан. Глумица је по изгледу, копија Марго Роби. Негде сам је још гледао, али се не сећам.
Mozda mislis na Ready or Not? Rekao bih da joj je to mozda najpoznatiji film.

Inace, sto se fizickog izgleda i slicnosti tice, tu imamo bas mindfuck

1780657131370.webp

Od sve 4 realno baaaaš liče samo Robbie i Pressly. A i Gillian Jacobs ima više sličnosti od Samara Weaving.

Нисам гледао Ready or not, нешто сам у ово години гледао, или можда у 2025., ал да ме убијеш не знам, доста сам филмова погледао у последње време.

Од ове 4 није ми добро... Мммм... 😍

Ready or Not joj je jedini dobar film. Mora menja agenta jer joj namestaju katastrofa uloge. Iako je nepo beba nije losa za videti. A uzivo je bar 15x bolja.
@emaremare Gledam Obsession za vikend pa javljam. Inace nije to nista originalno i nevidjeno vec neka adaptacija Twilight epizode.

@Uriel бацићу поглед, ако га већ толико хвалите. Хвала ти.

"Hokum" (2026)
Žali Bože na šta bacih dva sata života....
Zaboraviću ga kroz nedelju dana.
3/10

Meni je recimo legao onako lagano, doduse nisam puno ocekivao.. ali je sasvim OK
6/10
previse je debilnih momenata za vise od 6

Vise mi je legao Oddity od istog rezisera, i to mnogo vise... 2 poena vise.

Od sve 4 realno baaaaš liče samo Robbie i Pressly. A i Gillian Jacobs ima više sličnosti od Samara Weaving.
Ma "sve su iste" 😅

Poslednja izmena:
"Ready or Not" hvala za preporuku. Koja bolestina od ideje.

Otisao sam u biblioteku po nastavak.

A što misliš da je đubre? Glupo što pitam, ali me baš zanima. Ako voliš FF, ne vidim šta te je tu bilo toliko loše. Film je svakako postao kult. Da nije, verovatno te ne bih ni pitao.

Nazad
Vrh Dno