Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kod mene na androidu radi bez problema, samo šteta za privateDNS što i dalje zezaju 🙂

Meni radi top. I vizuelno mi se sviđa, posebno što se sada vidi i redovno zaduženje (ugovorena pretplata)

Ima li neko broj nekog a1 agenta, planiram da raskinem ugovor sa sbb-om, pa da vidim sta bi a1 mogao da ponuditi sto se tice duo paketa

Koliko vidim nova A1 aplikacija je samo vizuelna promena. Opcije su sve iste kao ranije, tj. nema nikakvih promena. Očekivao sam bar neke dodatne opcije, kao promena postpaid paketa i slično da može kroz aplikaciju da se odradi, ali ništa.

S druge strane, unapređen je deo oko pripejda, tako da nije da nema promena, ali kontam da tebi nisu vidljive. Primera radi, sada postoji istorijat dopuna.

Kako samo? I posle danasnjeg updejta, brojevi na zajednickom nalogu su se videli samo na trenutak i posle opet nista od skrola ka gore... U jednom od restarta je sve bilo na engleskom... Epi napad kad stisnes na gornji slider slike i dalje nije ispravljen...

Obrisao sam kes, nista a da brisem data, i posle da unosim sve, vala necu...

Pozdrav jel imao neko situaciju da mu se odjednom pojavi osiguranje uredjaja na računu
Sigurno ga nisam tražio niti aktivirao

tako je i meni problem sa ovim osiguranjem..kazu da je zbog azuriranja aplikacije,ali da se u sistemu vidi da toga nema
sredili nesto i rekli da se izlogujem i ulogujem i sada je okej

Meni za kucni net u aplikaciji pise da imam 400din za VAS sms-ove, a sa te kartice ne moze ni da se salje bilo sta.. Zvao call centar da proverim, tvrde da je greska u sistemu, da su upoznati sa time, da se desavalo i drugima, ali nece biti na racunu..

Gde se deaktiviraju poklon dodaci Netflix& SkyShowtime?
Uzgred, imam kod za 20% popusta, ako nekom treba, nek piše
uloguj se preko browsera na svoj nalog, trebalo bi da je ovde: https://a1.rs/moja1/dodaci
ako nije tu, sa leve strane postoje posebno netflix i showtime.

Drugari, kakva su iskustva sa kucnim netom 5g i Xplore TV box-om i aplikacijom? Vredi li uzeti net basic paket sa tv-om?

Nazad
Vrh Dno