Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, ovo je moja cena do isteka obaveze, do sredine januara. Prelaskom na novu cenu, placao bih Premium paket, (ako dobijem 24x50%) 2500din mesecno.
Meni su to dali
12 x 1 din
12x 5300
Tih 300 din je vena od 1 jula
Kaze ne mogu da napisu 24 x 50 % u ugovoru , a ti ako hoces mozes da placas sva 24 meseca po 50 % od cene -2650 din , a oni to kao evidentiraju - nisu kao MTS - tako mi rekla cura koja je meni to ponudila .

Što se tiče avansnih uplata Yettel i A1 kod njih nema nikakve greške da nestanu pare kao kod MTS-a.

I mene su zvali nakon što sam podneo zahtev za raskid ugovorne obaveze, s' tim što sam ja na najslabijem internet paketu pa nakon 12m po 1 dinar krećem sa plaćanjem od 3500 din mesečno. Bilo je 3200 pre poskupljenja.

Kakva je procedura za raskid ugovora kod Yettela ako je uzet tv za 1 dinar, a plaća se mesečno za tv, net i fiksni 3300 dinara u ovom trenutku sa e-računom. Značilo bi mi da im više ne plaćam 3300 dinara , a tv bi ostao u mom vlasništvu. Da li i ja imam pravo na raskid ugovora bez penala usled povećanja cena od 01.07.2026?

Meni su isto rekli sinoć u poslovnici i preko call centra:
Ukoliko se raskida, ostale rate moraju da se isplate po punoj ceni televizora iz ugovora, ne može npr. u mom slučaju 7 rata x 1 din.
Jedino što mogu da "učine", je da ostane ista cena, bez poskupljenja.

Meni su isto rekli sinoć u poslovnici i preko call centra:
Ukoliko se raskida, ostale rate moraju da se isplate po punoj ceni televizora iz ugovora, ne može npr. u mom slučaju 7 rata x 1 din.
Jedino što mogu da "učine", je da ostane ista cena, bez poskupljenja.
podneo sam zahtev za raskid već u poslovnici, da li ih sad čekati da se jave i ponude istu cenu ili otići u poslovnicu i otkazati raskid....pretpostavljam ako im ne platiš po punoj ceni da si odustao od raskida...u poslovnici u TC Big u Rakovici njihov zaposleni reče da će biti rate po dinar, zato je i podnet zahtev za raskid

podneo sam zahtev za raskid već u poslovnici, da li ih sad čekati da se jave i ponude istu cenu ili otići u poslovnicu i otkazati raskid....pretpostavljam ako im ne platiš po punoj ceni da si odustao od raskida...u poslovnici u TC Big u Rakovici njihov zaposleni reče da će biti rate po dinar, zato je i podnet zahtev za raskid

Ovo su informacije bez podnetog zahteva, čekamo ishod tvog zahteva 🙂

do kad moram podnesem zahtev za raskid ugovora e ima neki rok da ne jurim danas ako ne moram, i procitao sam u nekoj temi da je neko napisao da ako platis racun vec onda ne mozes da raskines, meni je racun za maj 1 dinar al zbog staticke ip im dugujem jos 59rsd a za jun mispe 3880, e mogu da raskinem ili ne?

Poslednja izmena:
Najkasnije zaključno sa 30. junom, ako si pogodjen najavljenim poskupljenjem paketa kablovskog interneta i TV.

kako znam da li sam pogodjen, pise tarfni paked yettel kod kuce M 3.399.00 u aplikaciji, ja nisam bio u SBB nego bas u yettelu

Meni piše na računu za firmu (samo optički internet) da će poskupeti od sledećeg meseca za 300 din.

Dal neko zna kada se Yettelu vraca oprema, posto su sada jedno SBB-Yettel, dal traže kablove, adaptere, daljince? Kod SBB znam da osim uredjaja ništa im ne treba, to je neko u SBB temi i potvrdio da to bacaju.
Sestra otkazuje kod Yettela prelazi u A1 sa 9 meseci za dinar i posle 3500 din ako ce i TV ili 2700 ako samo net 300/150. Zadržao bih kablove, tj adaptere, koji uvek trebaju za neke uredjaje, pa da znam da ih ne pakujem džabe ako ih ne traže.

Dok i eon ne ukinu, jer, tako im se moze..

Ja sam podneo zahtev za raskid 03, jos me nisu zvali, da li mogu to nekako da ubrzam, ne verujem

Mene su zvali danas podneo sam zahtev raskid pre par dana nude 12x1 a ostalo pun iznos.

iskreno ja mislim da cu prihvatim tih novih 12 nisam dobio neku bolju ponudu 😭

Nemoj tvrdiš pazar mnogo, rešavaju. 😉
Kod mene tata prihvatio 12 meseci po dinar, ja prešao na Yunet.
Ću se štekam za tv od njega jer uzeo sa svim kanalima.

Ima li neko yettel '' modovanu apk'' koja bi radila na ovim boxevima da kazem bez playprodavnice i google servisa?

Meni po pozivu posle podnošenja raskida ponudili 6 meseci, ja zatražio 12, koliko nude svima i to dobio.

Hvala im na poskupljenju, nadam se da će opet kroz godinu dana 😂

Nazad
Vrh Dno