Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li je neko skoro dobio neki popust za telefon? Pre dve godine kada sam uzimao telefon dobio sam 40.000din popusta. Da li je i dalje tako ,istice mi ugovor za 2dana. Ovaj put ako ne dobijem opet tako nešto ,rastavljamo se 1/1.

Da potvrdim, sto je neko vec pisao sve yettel tarife mogu da se uzmu preko sbb-a sa malo vise od -50% popusta, npr yettel 30 za 1500rsd

Da potvrdim, sto je neko vec pisao sve yettel tarife mogu da se uzmu preko sbb-a sa malo vise od -50% popusta, npr yettel 30 za 1500rsd
Citat Google AI pretrage na upit kako uzeti yettel tarifu uz 50% pousta preko sbb-a ,kaze "Pregovori (Retention ponuda): Najsigurniji način da dobijete 50% popusta na Yettel tarifu jeste da odete u poslovnicu, podnesete zahtev za prenos broja u drugu mrežu (što aktivira proceduru zadržavanja korisnika) ili pozovete korisnički servis i direktno zatražite specijalne uslove kao dugogodišnji SBB/Yettel korisnik, jer agenti često imaju diskreciono pravo da odobre popuste." 🤔

Moj post se odnosi na novi broj i ili prenos broja u Yettel, a tvoj (Ai half info input) na retention sa slabim benefitima sa ocekivanom (losom) sumerizacijom...

Poslednja izmena:
Daju li se neki popusti na pretplatu (sem reciklaže) ako se uzima telefon + tarifni paket?
Neko je iznad pominjao isto pitanje.

Da li nude istu ponudu za raskid ugovora i prelazak na prepaid kao kada se trazi prenos broja u drugu mrezu ili se ipak bolja dobija prenosom broja? Prosli mesec sam izboksovao ponudu Yettel M 6m po 1 dinar i 18m 50% ali sa prenosom broja u drugu mrezu, sad mi istice ugovor za jos jedan broj pa ako je moguce i zahtevom prelaska na prepaid dobiti istu ponudu onda mi je to lakse

Zapravo, u Yettelu u prethodnih pola godine nije bilo razlike, ali nema ni pravila oko ponude. Mogu i sa prenosom u drugu mrežu da ponude najviše 50% popusta, a mogu i sa prelaskom na pripejd da dodatno ponude i do 12 meseci za dinar, tako da je baš individualno. Glavna razlika je u proceduri. Zahtev za prelazak u drugu mrežu mora se podneti nakon isteka UO, i na njega moraju brzo da reaguju, tako da zovu isti dan ili najkasnije sutradan, tj. sledeći radni. Zahtev za prelazak na pripejd može se podneti i do mesec dana pre isteka UO, budući da postoji otkazni rok od 30 dana, pa tu i ne žure previše sa pozivom za zadržavanje, ali opet ne bi trebalo da se čeka previše, tj. ne više od nekoliko dana.

Ne videh da je u poslednjim postovima iko ista spomenuo o poskupljenju.
Od 1.7.poskupljuju apsolutno svi paketi za 300 din, ukljucujuci i one za koje ste ugovor sklopili danas!!

Ovo je tema za mobilnu telefoniju a ona ne poskupljuje

Brat je juce obnovio UO, zvali su ga nakon podnetog zahteva u A1. Prvo su mu ponudili samo 50% na Yettel 100, pa se konsultovao sa mnom i odbio, pa su ga opet pozvali kroz 2 sata i ponudili isti paket sa istim popustom uz 6 meseci za dinar. Nisu hteli ni da cuju za jeftiniji paket i bili su dosta teski za pregovore. Prihvatio je, utoliko sto nije imao zivaca da nastavlja. Uz sve to je pogresno podneo zahtev u A1 za postpejd bez ikakvih benefita (tamo su mu tvrdili da nemaju pogodnosti i da nabavi promo kod za popust od nekog), umesto pripejd megaplana

Brat je juce obnovio UO, zvali su ga nakon podnetog zahteva u A1. Prvo su mu ponudili samo 50% na Yettel 100, pa se konsultovao sa mnom i odbio, pa su ga opet pozvali kroz 2 sata i ponudili isti paket sa istim popustom uz 6 meseci za dinar. Nisu hteli ni da cuju za jeftiniji paket i bili su dosta teski za pregovore. Prihvatio je, utoliko sto nije imao zivaca da nastavlja. Uz sve to je pogresno podneo zahtev u A1 za postpejd bez ikakvih benefita (tamo su mu tvrdili da nemaju pogodnosti i da nabavi promo kod za popust od nekog), umesto pripejd megaplana
Izgleda da je agentu bio baš loš dan kad je bio toliko tvrd. 🤣 Ali šalu na stranu, kod mene je samo bilo reči o Yettel 30 i dadoše ga isto za 6 meseci za dinar + 50% ostatak, tako da mu je samo zapao neki nadžak. Plus, mislim da je bilo skorijih upisa na temi gde su ljudi dobijali i do 9 meseci za Yettel 100.

Ali potpuno razumem brata, i meni su se svi skupa smučili kao nikad pre, da ti 100x moraš da pričaš neću neću neću i natežeš se sa njima samo da dobiješ pristojnu ponudu. A razumem i zašto je stao na 6 meseci, i ja sam isto tako podneo riskantan zahtev pa mi se i nije prelazilo na ono što sam dobio...

Sve u svemu je okej prošao.

Svakakve gluposti možeš da čuješ u poslovnicama....

A i da ( sve ) mobilne usluge Yettel mreže poskupe ( za svaki slučaj, kod njih se nikada ne zna unapred i unazad šta će biti ili šta će se desiti) , desiće se atomska katastrofa ili havarija, već šta god, jer su sami izričito naglasili da za MOBILNE USLUGE neće biti poskupljenja...

Treba znati kada poskupe zbog raskida UO bez plaćanja penala,nije atomska katastrofa u pitanju.

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno