Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Drustvo iz Yettela, da ne bih bzv podnosio zahtev za raskid, pa mi vi nudili sutradan da ostanem uz neku neodoljivu ponudu, dajte odmah nesto, da resimo to. Jer ako me naterate da izadjem da odem u poslovnicu i da potpisujem papire zahteva, onda mogu i sa drugim operaterima da proveravam ponude 😀

Ja sam na Yettelu, podneo bih zahtev za raskid, trazim neki ne NATovan internet optiku ili da mi se isplati da doplatim staticku ko sad sto radim na Yettelu, iskreno sa Yettelom sam imao burtalnu ponudu prosli put. Neki paket sa TV mi treba tipa BOX3 S

Supernova optika ima li nekih ponuda? Podneo sam zahtev za raskid SBB ponudili su mi 10 meseci besplatno uz novu UO?

Tražim najbolju ponudu za prelazak sa SBBa. Interesuju me net+TV paketi ali i ponuda samo za net...

Planiram sutra raskid ugovora kod Yettela zbog poskupljenja trazim najbolju ponudu za prelazak na A1 optiku bez tv

Trazim ponudu za internet i tv zbog raskida ugovora sa SBB/Yettel. Novi Sad, 2 lokacije. Na jednoj lokaciji postoji i SBB i MTS optika, na drugoj lokaciji postoji MTS optika.

Tražim najbolju ponudu za prelazak sa SBBa. Interesuju me net+TV paketi ali i ponuda samo za net...

Ne znam da li ovde mogu da dobijem bolju ponudu ali ajde da probam. Hoću da ugasim yettel (optika + tv). Nova cena je 3300(majski račun), imam ugovor do 14.02.2027.godine i predjem u A1/mts (ako postoji nešto povoljnije)
Hvala!

Tražim ponudu za paket TV i optički internet. Trenutno sam kod Yettela i ugovor mi ističe 09.07.2026. Zbog isteka ugovorne obaveze a i zbog bezobrazluka Yettela prešao bih kod A1 ili MTS. Ništa manje od 12 meseci po dinar uz odgovarajuću cenu za zadnjih godinu dana. Inače u A1 imam dugi niz godina mobilni. Koristi se MTS ova optika. U pitanju je Leskovac.

Trenutno sam u SBB-u i potencijalno razmisljam o prelasku kod drugog provajdera, ponajvise trazim ponudu A1 za duo plus paket akcija sa TV-om. Vec sam dobio ponudu od SBB-a, 8 mjeseci po dinar da ostanem. Lokacija Novi Sad.

Da se pridružim i ja opštoj bežaniji sa SBB/Yettel zbog povećanja cene. Treba mi ponuda samo za NET preko MTS infrasktrukture, lokacija blokovi Novi Beograd.

Zanima me ponuda NET + TV. Takođe razmišljam o prelasku sa SBB zbog najavljenog poskupljenja. U zgradi imam MTS optiku. BG, Voždovac.

Poskupljenje Sbb, pa me zanima najbolja ponuda za internet. A1 mi se cini okej, ali moze i mts - sve zavisi od cene. Blokovi, NBG. Hvala

Pozdrav, treba mi ponuda A1 za DUO Plus, planiram da raskinem ugovor, Yettel Net TV Premium zbog poskupljenja, Novi Sad, Hvala!

Treba mi ponuda od A1 za opticki internet. Ugovor sa SBB istice u julu.

Zbog najavljenog poskupljenja u Yettel-u, planiram raskid UO sa njima. Trenutni paket Yettel kod Kuće M. Tražim najbolju ponudu za TV+Net (optika). Lokacija: Novi Sad

Zainteresovan sam za dobru ponudu za 4G/5G neograničeni internet paket, eventualno Supernova kablovska (radije bih 4G/5G, jedva pobegoh od Supernove 😀 ).

Nazad
Vrh Dno