Jako loše iskustvo sam imao sa Melitom, naravno deo je i moja krivica, u mestu Zurrieq me je na plazi automatski spojilo na Orange TN (najbliza tacka Tunisa je nekih 400km udaljena) i spalilo 20€ kredita jer mi je data roaming ostao upaljenJa sam obišao celu Maltu sa Melitom, nista mi nije bagovalo 😁

Kako im se ovo isplati?Ko nije znao Orange Flex ima otkazni rok, sto znaci da ako vi kupite broj sa paketom, iskoristite određenu kvotu iz paketa, uradite cancel pred istek roka, pare idu nazad na racun.
Isto se pitamoKako im se ovo isplati?
14 danaKoliki je otkazni rok?
Sad ubacio karticu, najmanja dopuna je 14e sada i Tokeni koji je dobijaju kada se dopuni kao poklon.Da, brzo to ode. Svakako ko ide na more 10 dana a već ima karticu preko aplikacije može da dopuni minimalno 13e minus porez 10%, ostane 11,8e, ima za 9 dana flat (7e 7 dana i 2e dan = 11e).
Mislim da i dalje nemaju esim, Cosmote ima:
![]()
How to get a Cosmote eSIM: Tourist guide
Stay connected in Greece with a Cosmote eSIM. Discover data plans, coverage, prices, and how international travelers can get one hassle-free.esim.holafly.com
Bio je neki promo kod, ne znam da li i dalje postoji, mislim da pare nikad nisu ni otisle, a koristio sam 10 dana u eu najveci paket i cancelovao posle.Kako im se ovo isplati?
Koliki je otkazni rok?
Hoće i za Srbiju, Stav EU po tom pitanju je da bez obzira na političke začkoljice, obični građani treba da osete što više benefita od EU. Nisam skeptičan po ovom pitanju.@dufko86
To je pitanje da li će se odnositi na Srbiju usled najnovijih razvoja događaja. Za ostalih 5 zemalja hoće
Prošle godine, imao sam na srpskoj A1 kartici 30GB za roaming, na Malti se kačila samo na GO LTE, i to je radilo baš sporo oko 1Mbps.Ima li neko iskustva sa Maltom?
epic (nekadašnji Vodafone) mreža je kao najbolja, pa bih uzeo neki eSIM za EU koji radi na toj mreži... 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari