Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Ja sam obišao celu Maltu sa Melitom, nista mi nije bagovalo 😁
Jako loše iskustvo sam imao sa Melitom, naravno deo je i moja krivica, u mestu Zurrieq me je na plazi automatski spojilo na Orange TN (najbliza tacka Tunisa je nekih 400km udaljena) i spalilo 20€ kredita jer mi je data roaming ostao upaljen
IMG_5444.webp
Okolina mesta Zabbar je takodje lose pokrivena
IMG_5446.webp
na istom mestu je GO imao n78 🤣
epic je bio sporiji ali opet bolji od Melite

Da, brzo to ode. Svakako ko ide na more 10 dana a već ima karticu preko aplikacije može da dopuni minimalno 13e minus porez 10%, ostane 11,8e, ima za 9 dana flat (7e 7 dana i 2e dan = 11e).
Mislim da i dalje nemaju esim, Cosmote ima:
Sad ubacio karticu, najmanja dopuna je 14e sada i Tokeni koji je dobijaju kada se dopuni kao poklon.

Prilozi

• whatsup.webp
    whatsup.webp
    43.3 KB · Pregleda: 26
Ne mogu edit, u aplikaciji piše da je flat 7 dana 4e a dan 1,5e, nije isto kao na sajtu.
Izdvojio bih da ima u Extras sekciji 5GB besplatno na jedan sat ili beskonačno minuta za Grčku i 500MB na dva dana isto free.

Kako im se ovo isplati?
Koliki je otkazni rok?
Bio je neki promo kod, ne znam da li i dalje postoji, mislim da pare nikad nisu ni otisle, a koristio sam 10 dana u eu najveci paket i cancelovao posle.
Mislim da je fora posto im slikas pasos da mozes samo jednom da iskoristis, dodje kao free trial
Vrv marketing, racunaju ako se pokazu dobro mozda opet uzmes od njih

A to je standardno. Kao novi korisnik uz promo kod se dobija/izabira jedan od planova na mjesec dana free. Dakle,uopšte se ne dodaje kartica za plaćanje.

@dufko86
To je pitanje da li će se odnositi na Srbiju usled najnovijih razvoja događaja. Za ostalih 5 zemalja hoće
Hoće i za Srbiju, Stav EU po tom pitanju je da bez obzira na političke začkoljice, obični građani treba da osete što više benefita od EU. Nisam skeptičan po ovom pitanju.
Ima li neko iskustva sa Maltom?
epic (nekadašnji Vodafone) mreža je kao najbolja, pa bih uzeo neki eSIM za EU koji radi na toj mreži... 🙂

Prošle godine, imao sam na srpskoj A1 kartici 30GB za roaming, na Malti se kačila samo na GO LTE, i to je radilo baš sporo oko 1Mbps.
Koristio sam A1 HR koja je na istoj GO mreži radila 5G sa odličnim brzinama.
Koristio sam i esim4travel sa 15GB za 9€, on se kačio na Melitu 5G, nisam imao većih problema, brzine 200Mbps. Mada po ćoškovima je radio loše, pa sam net vraćao na A1 SRB karticu uz čuvenih ~1Mbps.

Kod devojke je bila A1 HR moja kartica. Njoj je radilo sve odlično na GO 5G. Uz Fletericu na toj kartici ima 35GB EU roaming data. Hteo sam da kupim lokalnu karticu, ali GO naplaćuje SIM 9.9€ + kredit, pa sam digao ruke.

Nazad
Vrh Dno