Šta je novo?

God of War Laufey

mare037

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2011
Poena
455
Moja oprema  
Monitor
Hisense 55U7QF
Ostale periferije
PS5 Slim Digital Edi
Tablet
iPad Pro 11" M2
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 5 44mm
Steam
PSN: mare037
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet

God of War Laufey announcedExperience the next chapter of the legendary God of War franchise - for both new and returning fans alike.Death was supposed to be the end, but for Laufey (Faye), warrior and wife to Kratos, a new adventure is just beginning.
Awakening unexpectedly in a strange land after her death, Faye discovers the plans she put in place to protect Kratos and Atreus in her absence are now at risk.To save the ones she loves, Faye must fight through the afterlife of the gods - the Everywhen - where ruthless gods from across mythology vie for power in a land overflowing with dangerous magic. Harness Faye's speed, control, and relentlessness to overwhelm even the fiercest of foes with decisive, deadly precision.

God of War Laufey is coming soon to PlayStation®5 consoles.

odgledah sinoć i sad odlgedah još jednom da utvrdim gradivo

neverovatno je koliko je truda uloženo da bi to bilo na top-notch nivou, a u istu ruku tako deluje dosadno i generično jer je deja vu viđen X puta do sada
nikakve su šanse da će da dostigne prethodne GoW naslove, ni u prodaji ni u popularnosti, tu praktično nema diskusije, ali mislim da će fino da im prođe prodaja - neće se udaviti u parama, ali verovatno će biti zadovoljni
lično, ako izuzmemo Betreyal, ovo će biti prva GoW (odnosno GoW related) igra koju ću zaobići

Odgledah state of play, definitivno mi lakse pada informacija da ce izbegavati PC ubuduce…

Mislim da ovi što hejtuju nisu ni igrali novi GoW serijal, pa hejtuju samo reda radi.
Odbijam da verujem da je neko igrao prve dve igre preko 50 sati i nije razumeo apsolutno ni jedan motiv gde pritom i ne mora mnogo da se čita, već samo da se sluša voice acting, pa je sad šokiran kako je Faye protagonistkinja i kako je ovo God of War igra.
Deluje mi da će biti baš svež ovaj novi i brži combat, pogotvo posle tromog Kratosa.

Upozorenje da se prestane sa djubrenjem teme glupostima koje su dojadile bogu i narodu i stalnim flejmovanjem. Instant poeni za svaki post koji nema veze sa igrom.

Meni ovaj demo odlično izgleda, i kec i dvojka su mi bili super, ne vidim što bi sad odjednom omanuli sa ovim delom.
Sviđa mi se promena perspektive i s obzirom da se ovde radnja dešava paralelno sa prva dva dela biće interesantno videti u kom smeru će se priča razvijati, ne bi me iznenadilo da za par godina, kada se pojavi zvanična trojka imamo celu porodicu Kratos na okupu.

Borba deluje fluidno i brzo, odlična promena po meni u odnosu na drugi deo.
A Debora En Vol je odlična glumica, gotivim je od kad sam je prvi put video u True Blood, nema šanse da ovde zakaže, a da ne pominjem Hjua iz The Boys serije.
Priča me je odmah zaintrigirala, koja je tajna iza mača, zašto je kapija podzemnog sveta zatvorena, ko su zapravo Kocka i Vrpca? Prvi i drugi deo imaju fantastičan svet i likove za istraživanje, ovo možda bude još i bolje s obzirom da je ovo zagrobni svet bogova (50% njih je verovatno sam Kratos ovde poslao). Sa ovog promo postera se samo nazire šta nas očekuje. Nagađam da je ovo svet u koji je Odin hteo da uđe sa onom maskom.
d6da00e85166c72dc55aad6c3062524da9bfd74e8786718d.webp

Jedino što smara je što je ovo ps eksluziva, mogu samo da se nadam da će soni eventualno promeniti svoju politiku (ne)izdavanja igara na pc-u.

Nazad
Vrh Dno