Šta je novo?

Mobilni do 100-150 evra

bladeshadow

Poštovan
Učlanjen(a)
07.06.2019
Poena
80
Pozdrav. Treba mi pomoc za komsiju telefon do ove cifre . Moze novi , moze polovno . Da napomenem covek ne menja telefone po 6-7 godina i koristi pretezno instagram i viber i tako te aplikacije , koristi i nekoliko aplikacija za banku. Igrice neigra u opste . Posto ste meni pomogli da pomognete i njemu. Ja licno sam kupio redmi note 14 4g i zadovoljan sam . Skoro sam bio do novog sada i ujak je uzeo samsun a26 za 120 evra sa 8-256 . Ali ja se bas nista ne razumem u telefone pa mi treba pomoc sta da mu kazem da juri to jest ceka na kupujem prodajem sto se tice dobre cene .

Ima za oko 150e sa sve sobnom kamerom za 18000 u Shoppsteru Redmi Note 14 8/256.

Pokazi mu tvoj telefon i ako mu odgovara narucite.

A kakav je redmi note 15 4g ili neki samsung naspram ovog mog . Video je on moj telefon i on bi hteo noviju verziju ako moze . Naravno ako se nadje za dobru cenu i ovaj moj je dobar . Steta jedino covek sto je prodavao a26 imao ih je dva ali kada sam komsiju zvao on se mislio i dok se smislio otisao telefon. Da dodam samo ovaj telefon kada sam ja uzeo je bio 130 evra i covek mi je dao cak i punjac i dve maske . Plus je imao zastitu .

Ja kao neko kome je potreban pametni telefon kao pametni telefon (pozivi, poruke, aplikacije i net), nedavno sam uzeo Motorola-u.

Prvenstveno gledao moto g05 za 14.000 zbog cene i boje, a onda odabrao g15 zbog boje i 8 GB RAM-a za 18.000 dinara.

A Motorola isključivo zbog softvera koji nije kineski, tj zbog jednostavnosti i ozbiljnosti koju nudi skoro nepromenjeni Google Android.
Jednostavno podešavanje. Još jednostavnije korišćenje.

Sada, posle više nedelja korišćenja - ja sam još zadovoljniji, jer je opravdala sva moja očekivanja.

Pa - eto još jednog predloga.

Xiaomi 13T obican ili Pro verzija, polovan sa oglasa

Dobices telefon koji je po svakom parametru jaci, bolji i brzi i to trostruko, nego bilo koji novi uredjaj u tom cenovnom rangu.

Postoji rizik nemanja garancije i potencijalno potrosene baterije ali razlika u jacini i kvalitetu svega je vise nego dovoljan argument da ne uzmes nijedan drugi uredjaj.

Sa tim receno, ni u segmentu polovnih telefona iskljucivo, ne postoji bolji uredjaj nego Xiaomi 13T za te novce

Nazad
Vrh Dno