Šta je novo?

Grejanje na pelet

Mom prodavcu peleta je ugasen mob vec 20 dana. A orw toga je zvao da pita jel hocu na 350e. Na kraju cu da uzmem ili gas ili 2x12btu mitsubishi industries. Iiiii da razdvojim brojila 🙂

Koliko sam ja čuo od mog poznanika sa stovarišta, cena neće padati ispod 36000. Tačno ću preći na gas (imam već instalaciju, ostalo je samo da ga priključe)

U Nisu A1 klasa 37-38000 tona.

Danas kupio Gir A1 za 39000 paleta. Prošle godine uzeo Gir A2 bio je odličan (tada beše paleta 28000) pa se nadam da će A1 biti bolji.
Mogao sam da uzme nešto drugo za min 37000 za paletu, ali sam se odlučio za Gir.
I tako, čekajući gas...

Ja uzeo na 315e, Tomo pelet.. Preskupo. Da ne grešim dušu, nudio mi je čovek krajem marta na 270, nisam hteo.

Da li neko zna nesto o ovom peletu? Gde je proizvodnja? Kakav je?

U Nisu ga ima za 38000 po paleti.

Edit: Sad mi je covek rekao da je proizvodnja u Leskovcu. Nisam vidjao do sad.

Prilozi

• IMG_2778.webp
    IMG_2778.webp
    129.5 KB · Pregleda: 15
Poslednja izmena:
Ne, to je Forest iz Pukovca, nekadasnja fabrika Holandskog penzionog fonda, sada je vlasnik iz Nisa. Fabriku je jednog trenutka od Holandjana kupio Alfa plam da bi ugasio konkurenciju a onda je pre 3-4 godine ponovo aktivirana. Mislim da prosle godine nije billo proizvodnje, a preprosle sam kupovao i bio je dobar. A onaj prvi koji su proizvodili bio je odlican.

Poslednja izmena:
Ja sam ga imao prve godine, tada je bio ok. Mada može se reći da nisam poznavao materiju u prvoj sezoni 🙂. Deluje ok ovako.

Da li neko zna ,ima li u okolini Loznice u prodaji neki kvalitetniji pelet osim S biom i Radanović i ostalih lokalnih proizvođača?
Ptošle sezone sam koristio Radanović A1 klasu i nisam bio zadovoljan .

Nazad
Vrh Dno