Taman se ovo nadovezuje na moj komentar sa tehničkim problemima, mada moji srećom nisu tako ekstremni, tj. nije da nema usluge, samo je nezadovoljavajuća. SBB, inače, svoju mrežu ne širi već duže vreme, koliko sam upućen.sire mrezu a kada se desi kvar ?
To je i meni ponudio agent kontakt centra, onaj prvi koji se javio na 19900, znači prvih 12 meseci ista cena, ali opet ne samo po sebi već isključivo uz potpis novog ugovora.Navodno daju zadržavanje stare cene ko zatraži raskid.
Dobro, to već nije ponuda za zadržavanje, van toga su redovno škrti...Ili da vas pozovu za produzenje ugovora (do isteka jos 2 meseca) da ce cena ipak biti veca ali eto da izadju u susret pa ce cena za novu obavezu od 24 meseca biti -5%
A jesi iso prvo da raskines pa su te zvali sa ponudom ili?Imaš li alternativu? Možda znaju da nemaš, ako je to. Meni su danas ponudili prolazak na aktuelne pakete uz osam meseci po dinar. Sutra će opet zvati da me pitaju šta sam odlučio, pa ili potpisujem novi ugovor na daljinu ili mi saopštavaju proceduru za raskid. Zanimljivost je što to i dalje ne znam, šta treba da uradim ako stvarno raskidam.
Ja sam napisao proceduru, jednostavna je.Nisam još podneo zvaničan zahtev, to ću tek sutra zapravo. Juče sam se raspitivao koja je procedura, ali nisu umeli (ili hteli) da mi tačno kažu ni u poslovnici ni preko kontakt centra. Ipak, agent kontakt centra je zabeležio moje interesovanje za raskid (koje je ipak nezvanično), pa su me zato zvali. Detaljno sam pisao u ovoj poruci.
Zvaće opet sutra da čuju šta sam odlučio, i tu ću reći da ostajem pri raskidu, a oni treba da mi saopšte proceduru. Mada mi je već poznata, pošto je neko u međuvremenu napisao da se samo nešto potpiše, a oprema vrati sedam dana kasnije. To je donekle i logičan sled događaja, ali prosto mi dosad niko ništa zvanično nije rekao tim povodom.
Videćemo da li će možda sami ponuditi i nešto više od tih osam meseci, javiću. Ipak, svakako sam već dogovorio prelazak u A1, što mi trenutno dođe bolja ponuda po ostalim parametrima (koji su i razlog zašto želim da napustim SBB, kako sam već nagovestio), iako ću tu imati samo šest meseci bez naknade.
Pretpostavljam da im je u tih sedam dana ideja da pokušaju da zadrže korisnike, što rade i u toku otkaznog roka u rednovnim okolnostima, ali videćemo. Mene, jelte, pokušavaju da zadrže i bez zvanično podnetog zahteva, što je dobar znak da su spremni dosta da ponude, makar nekima, pa se to i može lepo iskoristiti kome odgovara da ostane.Podneo danas zahtev, samo sam potpisao i rekli su mi da vratim opremu u bilo kojoj poslovnici posle 9. juna, nije pominjala zivkanje i ubeđivanja od strane kontakt centra, pošto sam eksplicitno pitao za to
Ja sam napisao proceduru, jednostavna je.
Odeš u bilo koju poslovnicu (mora tako) i kažeš da hoćeš da raskineš ugovor.
Pitaju te razlog, kažeš šta god želiš.
Pogledaju da li imaš dospeli dug, ako nemaš može, ako imaš ne može, moraš prvo da platiš dug.
Daju ti odštampan papir na kome stoji ono što treba da se vrati od opreme, datum kad podnosiš zahtev, pa u roku od 30 dana isključuju signal i nakon toga imaš fore 8 dana da vratiš opremu. Dobiješ primerak za sebe, drugi potpišeš, on ostaje njima.
To je to.
Sutradan najkasnije će te zvati da ti nude benefite da ostaneš.
Mene su zvali iako sam teti u poslovnici rekao da me ne zovu, jer sam potpisao UO YUnet, solo internet.
Podneo danas zahtev, samo sam potpisao i rekli su mi da vratim opremu u bilo kojoj poslovnici posle 9. juna
Da li je bila pod ugovornom obavezom i kolimo joj istalo do isteka?Tasta koja ima SBB EON full paket pozvala call centar da vidi oko raskid UO zbog povecanja. Operater na jedan - 12 meseci za 1RSD ostalih 12 meseci 4800RSD.
niko to ne garantujeto što sbb ne garantuje fiksnu cenu u toku trajanja ugovorne obaveze
Tasta koja ima SBB EON full paket pozvala call centar da vidi oko raskid UO zbog povecanja. Operater na jedan - 12 meseci za 1RSD ostalih 12 meseci 4800RSD.
niko to ne garantuje
Ja sam tu informaciju dobio od A1 agenta, a sad vidim da nešto slično imaju i na sajtu.niko to ne garantuje
Pozvao sam call centar, upucen je zahtev sluzbi za brigu o korisnicima, nadam se istoj ponudi 😀Tasta koja ima SBB EON full paket pozvala call centar da vidi oko raskid UO zbog povecanja. Operater na jedan - 12 meseci za 1RSD ostalih 12 meseci 4800RSD.
ovo je bezobrazlukIli da vas pozovu za produzenje ugovora (do isteka jos 2 meseca) da ce cena ipak biti veca ali eto da izadju u susret pa ce cena za novu obavezu od 24 meseca biti -5%
Isto mi je ponudjeno na prvu.Ja sam zvao, nudi mi samo 12m da se ne povecava cena. Nista drugo nije nudila preko telefona na prvu.
Videcemo sta ce nuditi kada podnesem zahtev za raskid.
Imam 2 ugovora, jedan u sbb u Valjevu koji koriste moji i jedan u yettelu u Beogradu koji koristim ja.
Koliko je proslo vremena od kad si ih kontaktirao do njihovog zvanja?Kontaktirah ih preko četa oko raskida ugovora zbog povećanja cene. Rekoše da će pozvati neko od kolega nazad sa informacijama. Pozvaše danas i ponuda je 8 meseci po dinar, potom regularna cena paketa koji se izabere. Trenutno na Eon full paketu, u decembru ističe ugovorna obaveza.
Познаник који је на коаксу јуче у пословници поднео захтев за раскид, малопре га звали за останак уз 10м за дин, он тражио 12 и рекли да ће јавити ако одобре.Je iko uspeo da dobije 10-12 meseci besplatno zbog raskida? Imam ponudu drugog operatera koja je dobra, ali ako bi ovi ponudili isto, ostao bih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari