Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Prebacio sam i ja Yettel broj u A1 i dobio 6m Mega Plan paketa, ali nikako ne mogu da uključim VOLTE. Tražio sam od njih da uključe preko mejla, to su odradili ali i dalje nemam tu opciju. Šta mogu da probam?
Do sada sam 2 puta prebacivao broj iz Yettela u A1 i oba puta sam im pisao na fejs da mi ukljuce VOLTE i uvek su to uspesno uradili.
Moj savet je da im pises na fejs.

Prvo sam pisao na mejl, odgovorili su da je uključeno. Jutros sam zvao i Call Centar, prosleđeno je tehničkoj podršci. Probaću i FB, mada tu dobijam nekog bota sa generičkim pitanjima i odgovorima.

Javili su se i preko FB, sve navodno aktivirano. Odgovorim da sam probao i na drugom telefonu, i da takođe ni tamo ne radi ne radi a oni odgovore da probam sa paljenjem i gašenjem Volte opcije na telefonu.
Nemam volje da se natežem sa NPC radnicima, neće iz nekog razloga. Nema veze...
EDIT: Rešeno !!! Telefon nije hteo da uključi volte kada samo kliknem uklj/isklj opciju. Već sam morao da ugasim VOLTE, restartujem telefon, i tek onda uključim VOLTE.

Mts pripejd akcija 1 tb- 2000 dinara na 6 meseci.
Uslov- dopuna 1000 dinara svakih 30 dana.

Mislio sam da kredit ostaje posle isteka dodatka,tj posle 6 meseci
Regularno skinuli 5000 dinara noćas.
Praktično taj kredit se koristi tih 6 meseci za pozive,sms i npr parking.
Bar da sam ga humanitarno uplatio.
Kakav *****...

Mislim da je u pitanju greška, jer iz ranijih 1TB za godinu dana je meni ostao kredit. Ti si tehnički mogao svakog meseca da ga šalješ do 2000 dinara na drugi broj kao Friendly dopune. Pošalji prigovor da ti ga vrate.

Jel i vama u mts aplikaciji sada piše da su kao "primetili da vam je istekla lična karta", a ustvari nije?
Na vise naloga sad smaraju sa time.
A jeste li sigurni da je greška? Pošto pišete u pripejd temi, tj. nemate postpejd ugovor sa njima, pitanje je koju ličnu kartu oni imaju u sistemu. Mada ne znam koliko uopšte operateri to gledaju, nisu banke. Ja npr. znam da Yettel ima samo moju davno isteklu ličnu kartu, ali to me nije sprečilo da u decembru na daljinu potpišem aneks postpejd ugovora. 🤷‍♂️

Komsinica je prepaid korisnik, registrovao sam je prosle godine kroz aplikaciju, lk joj vazi do 2055. Ja sam i prepaid i postpaid sa poslednjim ugovorom unesena vazeca lk.

Mislim da je u pitanju greška, jer iz ranijih 1TB za godinu dana je meni ostao kredit. Ti si tehnički mogao svakog meseca da ga šalješ do 2000 dinara na drugi broj kao Friendly dopune. Pošalji prigovor da ti ga vrate.
Moja je greška.
Pisao sam im prigovor,ali sam posle skapirao da je moja greška.
Telefon je ostao na "mobilnim podacima" mts- a.
A sada vidim da je 3000 skinuto 29.5,mobilnim podacima.
A ostatak 30.5,tj danas.
Promocija je bila do 29.5.
Zašto li su skinuli 3000,ko zna....
Valjda promo traje do 29,do ponoći.

Nažalost, mts ima običaj da blokira saobraćaj iz podataka već 10/15 minuta pred ponoć. Pritom, bezveze je što i dalje imaju to da se internet troše iz kredita.

29.5
23:57 čini mi se 52 mb- 3300 rsd.
Pisalo je da traje do 29.5.
Znači do 23:59.
Pisaću im zalbu.
Piše tamo u listingu,kao do 8 u mesecu ,može biti promena u listingu,zbog sistema.

Yettel je uveo letnju kampanju, sada se dobija mnogo gigabajta kao bonus dobrodošlice.
Međutim, ono što nije promaklo mom oku je što ne daju više 2 besplatne aplikacije po izboru.

Prođe više od 2 meseca u Globaltelu, pa je vreme za selidbu tri broja nazad u A1 Mega plan - akcija 6 meseci free traje do 09.06.

Prođe više od 2 meseca u Globaltelu, pa je vreme za selidbu tri broja nazad u A1 Mega plan - akcija 6 meseci free traje do 09.06.
Zbog čega bi prelazio na lošiju ponudu? Pokrivenost mreže?

Zato sto je dzabe,ja bih rekao.

Globaltel i mreza ne idu u jednoj recenici. Mts je vec druga i ozbiljna prica.

A tamo negde ovako... a nama mesecno 3GB za top plan nesretni ili 10 za mega.. i hoćedu da me navataju da im pređem u postpejd još... no way Pedro!
Pre 3 minuta videh reklamu

Prilozi

• 20260602_232254.webp
    20260602_232254.webp
    189.2 KB · Pregleda: 68
Yettel je uveo letnju kampanju, sada se dobija mnogo gigabajta kao bonus dobrodošlice.
Međutim, ono što nije promaklo mom oku je što ne daju više 2 besplatne aplikacije po izboru.

Edit: Moram da demantujem sebe. Juče, kad je Yettel izbacio letnju kampanju, izostavili su da korisnik ima pravo na 2 besplatne aplikacije.
Danas me je jedna starija komšika zamolila da joj aktiviram i registrujem Yettel prepaid. Kada sam to odradio, video sam da na aplikaciji ima pravo na 2 besplatne aplikacije. Aktivirao sam joj bez problema.
Izvinjavam se zbog ove dezinformacije, ali istu krivicu snosi i Yettel, jer nije u opisu paketa napisao da korisnici i dalje imaju pravo na 2 besplatne aplikacije.

Nazad
Vrh Dno