Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Planiram da raskinem ugovor kod SBBa zbog poskupljenja, interesuju me ponude za prelaz kod nekog drugog, Kraljevo.

Tražim najbolju ponudu za MTS optiku + TV.
Najbolje bi bilo nešto sa 24x50%.
Zgrada već ima MTS optiku - Zvezdara, Beograd.

Planiram da raskinem ugovor kod Yettela zbog poskupljenja, trazim najbolje ponude kod drugih operatera. Novi Sad, Liman 3

Planiram da raskinem ugovor kod Yettela zbog poskupljenja, trazim najbolje ponude kod drugih operatera, Beograd, Kumodraž

Potrebna ponuda za opticki internet, Beograd Zvezdara - Ustanicka okretnica. U zgradi je dostupna MTS opticka infrastruktura po spratovima. Trenutno SBB u otkaznom roku - po mogucnosti A1 optika ili eventualno MTS.

Potrebna mi je ponuda MTS-a i A1 na teritoriju Zvezdare(Kod Đerma) tačnije prelazak sa Yettela.U zgradi je odavno MTS optika dolazili su ranije promoteri A1 ali nijesam sačuvao podatke.

Tražim najbolju ponudu za net+TV ili samo net. Trenutno na Yettel optici preko MTS infrastrukture. U otkazom roku zbog poskupljenja. Novi Sad, Grbavica.

Pozdrav. Tražim ponudu za internet i tv na teritoriji Novog Beograda, blok 64(bivši IMT).
A1 me zanima najviše, kao poslovni korisnik a može i fizičko lice ako ponuda bude adekvatnija u tom formatu.

Koja je najbolja ponuda za prelazak sa SBB na MTS ili Supernovu? Takođe i eventualno na Yettel optički net.

Potrebna ponuda za produženje isteklog UO24 na već postojećem YuNet priključku.
Avansno plaćanje 12 meseci, internet 1000/500 bez TV paketa.

I mene zanima najbolja ponuda za solo internet. Prelazim sa SBB. U ulazu imam MTS optiku.

Zainteresovan sam za najbolju ponudu za internet+TV radi prelaska sa SBB-a na MTS/Supernovu ili Orion. Zemun

Potrebna ponuda za Internet + Tv. Trenutno na Supernovi, koaks najslabiji paket, u otkaznom roku. Imam uslove za A1 5G kućni net. Može i Supernova ali paket plaćam najviše 3, 5k.

Potrebna ponuda za internet i tv. Prelazak iz Yettela zbog poskupljenja. Novi Beograd, Bežanijska kosa

Ističe mi ugovor sa yettel internet, optika, 300/150 i nude mi produžetak na 2 godine po ceni 3200 (i prvih 6 meseci 50%). Tražim samo internet, u zgradi ima optika A1, mts, yettel, sbb. Novi Sad, Liman.

Planiram da raskinem ugovor kod Yettela zbog poskupljenja, trazim najbolju ponudu za supernova optiku.

edit: napomena, nema mts optike nazalost.

Poslednja izmena:
Pozdrav,
Tražim najbolju promociju za net+tv za Novi Pazar. Prelazim iz Sbb. Zgrada ima sprovedenu mts optiku.

Tražim ponudu za optički internet. Samo internet.
Istekao mi je ugovor sa MTS (Supernova), i paket je sada preskup.
Poželjno ako može da se koristi postojeća infrastuktura u zgradi
Niš

I mene zanima najbolja ponuda za internet. Odlazak sa SBB. Ljermontova zgrada imam MTS optiku.

Uskoro mi istice ugovor u Yettelu, zeleo bih da predjem u A1. Interesuju me internet+televizija. Zgrada ima mts infrastrukturu. Beograd

Potrebna ponuda za net i TV. Prelazim sa sbb, u zgradi ima i telekomova infrastruktura. Novi Sad.

Raskinuo bih ugovor sa SBB i presao na A1 uzeo bih internet,tv i fiksni,ako moze agent da se.javi
Beograd

Nazad
Vrh Dno