Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)
Potrebna ponuda za opticki internet, Beograd Zvezdara - Ustanicka okretnica. U zgradi je dostupna MTS opticka infrastruktura po spratovima. Trenutno SBB u otkaznom roku - po mogucnosti A1 optika ili eventualno MTS.
Potrebna mi je ponuda MTS-a i A1 na teritoriju Zvezdare(Kod Đerma) tačnije prelazak sa Yettela.U zgradi je odavno MTS optika dolazili su ranije promoteri A1 ali nijesam sačuvao podatke.
Tražim najbolju ponudu za net+TV ili samo net. Trenutno na Yettel optici preko MTS infrastrukture. U otkazom roku zbog poskupljenja. Novi Sad, Grbavica.
Pozdrav. Tražim ponudu za internet i tv na teritoriji Novog Beograda, blok 64(bivši IMT).
A1 me zanima najviše, kao poslovni korisnik a može i fizičko lice ako ponuda bude adekvatnija u tom formatu.
Potrebna ponuda za Internet + Tv. Trenutno na Supernovi, koaks najslabiji paket, u otkaznom roku. Imam uslove za A1 5G kućni net. Može i Supernova ali paket plaćam najviše 3, 5k.
Ističe mi ugovor sa yettel internet, optika, 300/150 i nude mi produžetak na 2 godine po ceni 3200 (i prvih 6 meseci 50%). Tražim samo internet, u zgradi ima optika A1, mts, yettel, sbb. Novi Sad, Liman.
Tražim ponudu za optički internet. Samo internet.
Istekao mi je ugovor sa MTS (Supernova), i paket je sada preskup.
Poželjno ako može da se koristi postojeća infrastuktura u zgradi
Niš