Šta je novo?

World of Tanks

Evo ja presao na WT, i mogu reci da posle 5-6 nivoa, WT i WOT su iste igre, neverovatno, isti problemi, isto sve.

Tako da ko je mislio da postoji alternativa, na zalost ne. 🙂

Zalosno je stvarno.

Dokle god placamo, takve ce i ostati

Onslaught nekako mnogo lakši. U par partija sa object 430u obrnu preko 5k dmg. Tu se tek vidi moć 430u kada se igra 7 na 7 i kada se ispred tebe nadje 1 do 2 tenka a ne 4-5 kao kada igraš 15 vs 15 😀

Pitanje za prisutne jel neko ima problema da unutar igre pogleda statistiku?

Ma da, dao sam jos malo vremena WT-u i definitivno igre su preslikane na visim tierima.

Timovi koji nestanu
10+ uzastopnih poraza (gde sam ja u vrhu nekim cudom, sad zamislite ja noob juce poceo da igram a prvi...)

Tako da, igre definitivno nisu rigovane, ali su pokrsene do srzi same, i "random" ne funcionise sa ovakvim izborom igraca u obe igre.

Neki vid skill based je required.

Ljudi, ja sa lajt tenkovima nemam pojma. Iako sam kada sam krenuo davno, sa lajt tenkvoima dominirao.

Sad sam krenuo da pičim sa arty, malo da se podsetim i u početku me nerviralo ali sad je bolje i bolje.

Nope. Ulazio prethodnih par dana...da igram onaj Mirni i malo Onslaught, nikakvih problema sa statistikom. Još imam i modove neke instalirane - bez problema sa statistikom.

Plava sam ikonica u igri na object 261, šta ću, malo wot algoritam ne gleda da sam ja mojima pomagao da prežive pa ih zakačilo malo da i oni budu ošamućeni xD

Sad moram da gadjam tenkove i da baš gledam kome treba pomoć, pri tome da ih slučajno ne zakačim opet.

Nazad
Vrh Dno