Šta je novo?

Vivo X300 Series

Malo ti je trebalo da primetis ono što se piše ovde već neko vreme, to su bukvalno 2 identična telefona, ili ti pro je 95% isti kao ultra uz bolji SoC i bateriju.

Svaki ima svoje prednosti i mane na pro je bolja samo baterija ,na ovom definitivno video zapis , malo fotke i zvuk je bolji dosta. Neko kaze i vibracija ali meni je to isto

Prebacivao nesto sa kompa
Sto se tice 35mm meni je prvi put bilo cudno na 200u medjutim kad se naviknes druga prica skroz
Pored Solid explorera i mreže ili Blip-a ne kapiram zašto bi prebacivao sa kompa preko kabla?🤦‍♂️

Vredi li sve to razlike u trajanju baterije ? Kad

Vredi li sve to razlike u trajanju baterije ? Kad se stavi na tas ?
I da i ne ,nije jednostavno. Po meni ne kada uzmemo i cenu u obzir. Pomaka ima svakako ali dimensity autonomija je neprevazidjena i sve prednosti ultre tu padaju u vodu. Nije ultra uopste losa sa baterijom ali je pro za klasu iznad. Ja se ozbiljno razmisljam koji cu da prodam,da li ce da prevlada malo bolja kamera i zvuk ili baterija.
Ovo pricam naravno o prelasku sa 300 pro na ultru,ukoliko se menja uredjaj na 2,3 god svakako bih uxeo ultru

Poslednja izmena:
meni je 28mm default već par meseci.
probao 35mm da držim kao glavnu ali sam u 90% slučajeva tapkao da idem nazad na 23mm ili 28mm.

stavi 35mm default i videćeš koliko je zeznuta za korišćenje.
Мислим да је зезнута за видео, за фотке ми тај 1,5х није претерано близу, чак ми је идеално, зато ме и занима колико је згодно/незгодно снимати са 35mm...

Izašao je review za X300 Ultra na dxomark.com. Ima lošiji rezultat od Vivo X300 Pro 🤔 Nisam očekivao tako nešto...

Prilozi

• IMG_3605.webp
    IMG_3605.webp
    31.9 KB · Pregleda: 19
Izašao je review za X300 Ultra na dxomark.com. Ima lošiji rezultat od Vivo X300 Pro 🤔 Nisam očekivao tako nešto...
Meni su oni potpuno irelevantni. Fingirani rezultati, guraju narativ kako im ko kad plati.

Izadje telefon sa istim kamera setup-om kao prosla generacija, istim softverom, oni mu daju X poena vise lol.

Вечито онанисање на Хуавеј. Нема логичнијег објашњења осим да је то њихов сајт, јер последњих х година увек је њихов модел најбољи, колико год Хуавеј био осакаћен последњих година.

Ode ultra na zalost,navijao sam da ode pro ali ode ultra prva pro ostaje meni ,jedino sko ne prodam i pro pa uzmem oppo ali mislim da necu myka mi od prebacivsnja podataka a i oppo je ozbiljno skyplji,be vredi ninedan tel toliko

Ode ultra na zalost,navijao sam da ode pro ali ode ultra prva pro ostaje meni ,jedino sko ne prodam i pro pa uzmem oppo ali mislim da necu myka mi od prebacivsnja podataka a i oppo je ozbiljno skyplji,be vredi ninedan tel toliko
Ne znam da li iko na forumu i ima oppo ultra, ne sećam se da je neko izneo utiske. Možda grešim.

Ma mnogo je para iskreno,da doplacujem.600e za prakticno slicnu stvar je suludo . Jedino sto me na ultri bas projatno iznenadilo su zvucnici (cime se mi ofusevljavamo u 2026 god). Kamera jeste bolja ali nije vau ,sve ostalo je vise manje isto i ne vidim vise poentu menjanja telefona na svakih 6 meseci pa cak i godinu dana. Doalo je to prakticno do kraja igrice,ima mesta za poboljsanje ali ce sve to da bude minorno i nesrazmerno sa cenom koju traze.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno