Šta je novo?

Sony toliko veruje u svoj novi Mini-LED televizor da tvrdi kako ćete zaboraviti sve postojeće OLED modele

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Sony-Mini-LED-Bravia.webp

Sony toliko veruje u svoj novi Mini-LED televizor da tvrdi kako ćete zaboraviti sve postojeće OLED modele​

Sony Bravia 9 II i Bravia 7 II koriste True RGB pozadinsko osvetljenje i Google TV sa Gemini glasovnom kontrolom

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ko-cete-zaboraviti-sve-postojece-oled-modele/

"Počinje od 50 incha" - znači za bogatije od mene, makar koliko bih se oštrio. Ne zbog cene. Nego, izgleda više nikome ne pada na pamet da ljudi mogu da žive u skučenim stanovima, nisu uspeli da steknu ništa bolje. Neću da kupim manji vizor zato što sam blesav, nego zato što većeg ne mogu da stavim nigde. Kupio sam najveći mogući za mene i taj moderan vizor ima bolju sliku od 18 godišnjeg Sonya, ali samo za odlični input! A najčešće nije tako, i taj stari Sony je ubedljivo bolji za običan kablovski program.

Sony je imao (možda i sada ima!) razne korisne mogućnosti, na koje drugi i ne obraćaju pažnju. Napr. "Tiho paljenje" - pritisneš dugme i vizor se uključi, sa isključenim tonom. Koliko puta je to zatrebalo! Zatim, možete da utaknete slušalice, ali zvučnici i dalje rade! Jačinu u slušalicama podešavate nezavisno od jačine u zvučnicima. Ono što je Sony "nekada" imao a sada nema: poveliki broj priljučaka, sada nema ništa osim HDMI.

Čitam komentare i sve mislim vizor je neka funkcija Sony tv-a 🤣 . TCL sve bolje i bolje modele pravi, svaka čast.

Nazad
Vrh Dno