Ovo je najbolje uraditi kod bilo kog raskida.Ja nisam hteo da rizikujem, otišao sam lično u poslovnicu i podneo zahtev za prekid saradnje.
Za mesec dana vraćam opremu i to je to.
Dobio si već odgovor da se odnosi, a da objasnim i ovo što si citirao: na tebe se ne odnosi da se tek od 1. jula primenjuju Yettelovi opšti uslovi poslovanja, jer se oni na tebe već i primenjuju, pošto si potpisao ugovor direktno sa Yettelom, dok smo mi pre toga potpistivali ugovore sa SBB-om i Yettel je za naše ugovore nasledio SBB-ove OUP, koji nisu isti kao Yettelovi. Nije ništa preterano značajno, ali jeste zanimljivost. Svakako, glavno je da je to nezavisno od poskupljenja i da se ono stvarno odnosi na sve.Ja sam potpisao ugovor za novi prikljucak 14.4.2026 i dobio promo 6m 50% i ostatak ugovora placam paket eon premium po ceni eon basic,ovo poskupljene se ne odnosi na mene?
Pitao sam i ja, pa će valjda neko odgovoriti. Nisu loše šanse da će neko sa foruma već danas ići, a možda čak i ja svratim u lokalnu poslovnicu ako mi bude usput.Koja je sada procedura za raskid ugovora?!
300 po 300 i ode paket na 10.000 tako, ajde da to prati kvalitet nego su sve gori i gori.300din, smak sveta.
![]()
Nije smak sveta da je usluga kao ranije, ali nama koji smo čekali razlog da raskinemo bez penala i 50 dinara znači. 😀300din, smak sveta.
![]()
U mom slučaju, fiksni je mogao da se prenese bez problema, ali je bilo specifično nešto u vezi stare centrale u selu, pa nije mogao da se prenese broj, tako da i nije bilo poente smarati se sa tim. Za prvo pitanje bolje možda da kontaktiraš efektivu, pa taman da javiš šta kažu.A da, zaboravio sam da imaju odvojene stranice sa obaveštenjima, neintuitivno... Mada se i na SBB-ovoj stranici treba snaći i promeniti kanal obaveštenja sa Novo u SBB-u na Servisne informacije. Da pomisli čovek da namerno kriju, hahah. Svakako, čekamo račune.
U međuvremenu, imam dva pitanja, mada je za prvo možda još rano da bi neko znao aktuelan odgovor.
Prvo, važi li i dalje ono da traže da se podnese zahtev za raskid ugovora, bez obzira na to što je garantovano moguć bez penala, ili bi bilo dovoljno pojaviti se sa opremom i raskinuti na licu mesta?
Drugo, ima li neko iskustva sa prenosom fiksnog nakon raskida? Kako se to ovde rešava? MTS znam da raščlanjava usluge (dok su npr. u Yettelu i A1 sve vreme razdvojene), pa kao imaš posebno fiksni dok ga ne preneseš, ali SBB to zvanično ne nudi, tj. fiksni je samo deo paketa.
Kontam da ti pričaš o obrnutoj situaciji, prenosu u SBB, i to iz Telekoma, jer oni imaju te stare centrale. Moj broj je originalno Telekomov, pa je trenutno u SBB-u (dakle, nije centrala, prenosiv je), pa bih ga sad verovatno preneo u A1, tako da mi treba informacija kako ga izvući iz SBB-a, pošto u SBB-u nikako ne može da bude samostalan.U mom slučaju, fiksni je mogao da se prenese bez problema, ali je bilo specifično nešto u vezi stare centrale u selu, pa nije mogao da se prenese broj, tako da i nije bilo poente smarati se sa tim.
Ne, nego upravo ovako kako ti hoćeš. Iz SBBa u telekom.Kontam da ti pričaš o obrnutoj situaciji, prenosu u SBB, i to iz Telekoma, jer oni imaju te stare centrale.
Sta 300 daj onda odmah 500 da se ne cimamo na zimu opet.300din, smak sveta.
![]()
Aha, sad shvatam, zapravo je obrnut problem bio: ne da SBB nije mogao da dâ Telekomu svoju numeraciju, nego Telekom nije mogao da je prihvati zbog svog sistema.Ne, nego upravo ovako kako ti hoćeš. Iz SBBa u telekom.
Nisu produzili promociju vec su ti kanali sastavni deo basic paketa od 1.5.2026 godine.Ради Адреналин већ дуго и у основном пакету, продужили су наводну промоцију.
Saznao sam da ce sbb preci na optiku.Poludeli, upload 35 Mbps za 5000 din i još bi da poskupe 🤣
u kom smislu? dosta čvorišta je na optici a na nekim lokacijama postoji i optika direktno do korisnikaSaznao sam da ce sbb preci na optiku.
Тачно тако, сад сам пронашао мејл који су послали.Nisu produzili promociju vec su ti kanali sastavni deo basic paketa od 1.5.2026 godine.
Bice optika do krajnjeg korisnika kao sto ima yettelu kom smislu? dosta čvorišta je na optici a na nekim lokacijama postoji i optika direktno do korisnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari