Moze, tu sam i ja!Ja sam uzeo Essential mesec dana da probam i lepo radi, slazem se.
Evo ja sam za ako neko pravi grupu.
Mogu i ja da produzim pretplatu na 12m ako hoce jos dvoje da se prikljuce.
Vodite samo računa da je TorBox uveo limite zbog deljenih naloga https://support.torbox.app/en/articles/10336778-the-torbox-abuse-systemJa sam uzeo Essential mesec dana da probam i lepo radi, slazem se.
Evo ja sam za ako neko pravi grupu.
Mogu i ja da produzim pretplatu na 12m ako hoce jos dvoje da se prikljuce.
Loguješ se sa kodom profilaWuplay nema log in svaka instalacija na drugom uredjaju daje novi account, ili gresim?
Ili ima nacin da imam isti Wuplay account na vise uredjaja?
Ja delim sa jos dvoje kolega sa posla i ukupni nismo liznuli 300Giga za mesec dana a imamo na raspolaganju 10T mesecno. Bas ima lufta ovaj osnovni plan.Sad gledam na RD i pokazuje mi da sam za prvih 5 meseci potrosio 1.54TB.
Torbox ako deli 3 ljudi daje 3.33TB po coveku mesecne potrosnje, za Esential.
Do duse ne razumem bas ovo njihovo objasnjenje kako sta racunaju, ali mislim da bi to bilo ok za ljude koji streamuju filmove i serije.
Ko hoce samnom da deli dobice API key od mene i ja cu pratiti potrosnju. Primetim li nenormalnu potrosnju nekog od clanova reagovacu pre nego nas banuju.
Ko hoce da napravimo grupu nek mi se javi na DM.
probao sam Iron Lung i preko StremThru i Debridio radi lepo, naranvo sa Torbox konekcijomRadi li vam torbox nornalno? Kod mene izbacuje addon error i onda StremThru No matching file.
Edit: konkretno za trending movies, Iron lung, fuze, backrooms...
Ovo sad radi ali drugi problem kako ubaciti srpski titl ima samo engleski.@PapaBear66 trebalo bi da funkcioniše sinhronizacija preko profil key-a (nisam pokušavao)
@poske1 probaj ovo
Vidim sad hdhub nudi remux fajlove od 50+ GB, i to ih lagano pušta 🤣
Izguglaj addon opensubtitles pro v3 (dexter neki je author), i tamo na stranici za podesavanja imas da dodas jezike (stavi za svaki slucaj i hrvatski, bosanski pored naseg) i onda ako je za Wuplay samo idi na Copy magnet URL. Ako je za stremio onda idi na dugme InstallOvo sad radi ali drugi problem kako ubaciti srpski titl ima samo engleski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari