Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Ne vidim temu samo za HBO Max, da li je aktivacija preko yettela moguca i dalje?

Koristim placen Proton evo posle par min na trial verziji dobijam

A vidim i pola sadrzaja trazi da se plati, da li moze ovo da se iskljuci tj da se vidi samo ono sto je u planu?
Probaj bez vpn. Meni je Amazon nalog isto preko Poljske, ali prepoznaje Proton VPN. Ranije sam koristio Cyberghost i nisam imao problema,

Dok je radio, preko Cyberghost sam mogao da promenim zemlju i da na Amazon pronađem i gledam film koji bih, inače, plaćao.

• Like
Reagovanja: G17
Probaj bez vpn. Meni je Amazon nalog isto preko Poljske, ali prepoznaje Proton VPN. Ranije sam koristio Cyberghost i nisam imao problema,

Dok je radio, preko Cyberghost sam mogao da promenim zemlju i da na Amazon pronađem i gledam film koji bih, inače, plaćao.
Pa problem je što bih koristio VPN da gledam sadržaj koji nije u Srbiji

Pokušaj da promeniš vpn program. Očigledno Amazon prepoznaje kada je uključen Proton.

Bio u Grčkoj i čisto proverio Amazon prime video tamo, filmska ponuda u EU je minimalno duplo bolja naspram naše, ne znam da li možemo gledati preko VPN-a pošto se kod nas iskreno ne isplati ni sa jeftinijim poljskim nalogom...

Inače vidim da A1 ima neki "flex" paket za 1300rsd mesečno, uključuje Netflix, HBO, Skyshowtime i FilmBox+, mogu se imati 2 aktivno i menjati svaki mesec, jel neko koristio?

Па можеш лагано проверити каква је понуда сваког сервиса преко оног сајта JustWatch. Одеш на сајт, па на сајту на популарно и изаћи ће ти адреса /rs на крају, ако сајту приступаш одавде. Ти то рс промениш у гр и видиш каква је понуда у Грчкој за који хоћеш сервис.

Амазон код нас броји 1219 филмских наслова, у Грчкој 396.

Е сада, могуће да је грешка нека и да JustWatch греши за Грчку, али прилично добро показује када сам проверавао за Италију и Холандију.

Sve servise gledam sa “americkim” vpn,smesno je uporedjivati americki i nas katalog. Konkretno,Hbo,Prime,Netflix.

Американци се баш доста разликују у понуди у односу на сваког. У Америци рецимо сада у овом тренутку ти имаш на стримингу који год пожелиш филм, само је питање на ком сервису.

Па зависи, али углавном не, јер се понуда много разликује па самим тим и нема тих наслова са нашим преводима.

Рецимо понуда за немачки Нетфликс се разликује али опет не баш толико, па када се задеси да неки филм буде и за наше тржиште и немачко па на нашем има титлова онда ће бити и на немачком. А ово је другачије. Много сервиса који постоје за америчко тржиште и нема код нас званично.

Nema posebne teme da bih vam linkovao istu, ali kome prevodi nisu problem postoje platforme poput Netfly, CinemaHQ, Streamflix itd (sa poprilično doteranim interfejsom) koji nude otprilike isti sadržaj kao i sve navedene (zajedno) iz naslova teme (i svaki naslov ima minimum engleski subtitle). Mislim da pojedine nude i mobilni verziju pa možete testirati na telefonu.
Postoje još bogatije platforme ali ne znam koliko su bezbedne (i šta može krenuti po zlu?) bez obzira što developeri napominju da su "safe".
Izvinjavam se na offtopicu.

Preko poljske prolaze i dalje nase kartice - konkretno master card otp banka
Malopre stiglo obavestenje za obnovu na godinu dana, poskupeli nekih 300 dinara 😀

Nazad
Vrh Dno