Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Ili u podešavanju addon-ova pogledaj da li možda nisi nešto isključio od ripova

Wuplay nema log in svaka instalacija na drugom uredjaju daje novi account, ili gresim?
Ili ima nacin da imam isti Wuplay account na vise uredjaja?

@poske1 moja preporuka je da pitas ovde i da se skupite za TorBox servis. Ubacio bih te ali mi smo vec puni sa clanovima. Ispada po 100din mesecno ako vas je 3, a moze cak i vise osoba na jedan api key. I sve super radi

Ja sam uzeo Essential mesec dana da probam i lepo radi, slazem se.
Evo ja sam za ako neko pravi grupu.
Mogu i ja da produzim pretplatu na 12m ako hoce jos dvoje da se prikljuce.

Za sada kod mene radi super na Wuplay + torbox. Mislim da ću stremio da brišem. Jedino mi je sad cim što nemam history, watch listu niti ništa sa stremia, nema opcije da se uradi neki sync 😅

Sad gledam na RD i pokazuje mi da sam za prvih 5 meseci potrosio 1.54TB.
Torbox ako deli 3 ljudi daje 3.33TB po coveku mesecne potrosnje, za Esential.
Do duse ne razumem bas ovo njihovo objasnjenje kako sta racunaju, ali mislim da bi to bilo ok za ljude koji streamuju filmove i serije.
Ko hoce samnom da deli dobice API key od mene i ja cu pratiti potrosnju. Primetim li nenormalnu potrosnju nekog od clanova reagovacu pre nego nas banuju.

Ko hoce da napravimo grupu nek mi se javi na DM.

Sad gledam na RD i pokazuje mi da sam za prvih 5 meseci potrosio 1.54TB.
Torbox ako deli 3 ljudi daje 3.33TB po coveku mesecne potrosnje, za Esential.
Do duse ne razumem bas ovo njihovo objasnjenje kako sta racunaju, ali mislim da bi to bilo ok za ljude koji streamuju filmove i serije.
Ko hoce samnom da deli dobice API key od mene i ja cu pratiti potrosnju. Primetim li nenormalnu potrosnju nekog od clanova reagovacu pre nego nas banuju.

Ko hoce da napravimo grupu nek mi se javi na DM.
Ja delim sa jos dvoje kolega sa posla i ukupni nismo liznuli 300Giga za mesec dana a imamo na raspolaganju 10T mesecno. Bas ima lufta ovaj osnovni plan.

Radi li vam torbox nornalno? Kod mene izbacuje addon error i onda StremThru No matching file.

Edit: konkretno za trending movies, Iron lung, fuze, backrooms...

Poslednja izmena:
Radi sad sam probao te filmove, Nuvio Debridio +Torbox.

Radi li vam torbox nornalno? Kod mene izbacuje addon error i onda StremThru No matching file.

Edit: konkretno za trending movies, Iron lung, fuze, backrooms...
probao sam Iron Lung i preko StremThru i Debridio radi lepo, naranvo sa Torbox konekcijom
Fuze takodje
Backrooms jedva da ima ponudu za stream ali radi i on (1xbet je preko celog ekrana iz nekog razloga)
Torrentio ne mogu da komentarisem jer sam ga obrisao skoro, StremThru i Debridio su mi sigurniji i dovoljni

Posto sam vec nekoliko godina korisnik Real Debrida posle najnovijih dogadjanja uzeo sam da probam TorBox, instalirao AIOStreams sa StreamThru Torz i ono kida kako radi. Ta kombinacija daje najbolje rezultate i jako brzo ucitava. Probao sam jos Torrentio TB i Meteor. Pricam o Stremio aplikaciji. WuPlay jos uvek nisam probao.

https://stremthru.13377001.xyz/ - ovo im je taj default torz od samog developera (sponzorstvo se vidi) .

https://stremthrufortheweak.nhyira.dev/stremio/list/configure a i ovaj je popularan i odlican. Verovatno dve najbolje varijante za torbox. Nema torrentio downtime-a, radi brzo.

Isfiltrirajte da prikazuje samo kesirano (ako zelite) jer na torboxu radi instant availability check endpoint, pa ce stvarno i biti sve kesirano sto pokazuje i to je to.

Ko ima svoj aiostreams moze par regex filtera da preferira remux varijante i sta jos zelite i da se izbace neke stvari, celi diskovi npr i fajlovi koji znaju da budu i zipovani na torboxu (to moze da se iskljuci u opcijama, ali mnogi ne iskljuce), a prikazu se, pa je problem za pustanje.

Kad se pravilno podesi, apsolutno svaki link radi. Doduse, servis jos nije na nivou da se kaze da non stop idealno radi, ali verujem da ce biti ok zamena za jos neko vreme. Nisu se raspail posle ovoga sa real debridom kako sam ocekivao od novih korisnika. Kes se dosta popravio u odnosu na ranije...

Poslednja izmena:
Ovo sad radi ali drugi problem kako ubaciti srpski titl ima samo engleski.
Izguglaj addon opensubtitles pro v3 (dexter neki je author), i tamo na stranici za podesavanja imas da dodas jezike (stavi za svaki slucaj i hrvatski, bosanski pored naseg) i onda ako je za Wuplay samo idi na Copy magnet URL. Ako je za stremio onda idi na dugme Install

Jos jedno mesto slobodno za Torbox triling 🙂 ko hoce nek se javi na DM.

Grupa je formirana i zatvorena za prijem novih clanova za sada.

Nazad
Vrh Dno