Šta je novo?

Ne rasipajte uzalud novac pri kupovini telefona: skoncentrišite se na 4 ključne stvari

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
kupovina-i-izbor-telefona.webp

Ne rasipajte uzalud novac pri kupovini telefona: skoncentrišite se na 4 ključne stvari​

Nabavka telefona u današnje vreme traži više opreza, jer najskuplji model nije uvek garant dugoročno najboljeg izbora za korišćenje

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...lefona-skoncentrisite-se-na-4-kljucne-stvari/

Mislim.... bukvalno sve sto me ne zanima i sto smatram da ne treba uzimati u obzir je navedeno 🤣
A kvalitet ekrana, zvucnika i mikrofona, koji trebaju biti #1 ni pomenuti!

Slažem se sa tekstom ali bih dodao i kvalitet wifi i mobilnog signala Kao i kvalitet zvuka kako mikrofona tako i zvučnika. Mnogi da ne kažem kineski brendovi zvuče kao zvučnici sa buvljaka od pre 20 godina.

Mene zanima telefon koji najbolje snima na rok - metal koncertima, ne nisam od onih koji snimaju 2h, ali volim da snimim 2-3 pesme da mi ostane snimak, i od kad sam sa Motorole prešao na Xiaomi nemam više ni 1 kršten snimak što se tiče zvuka iako je video sa svakim narednim bio bolji posebno od kad imam OIS, ali zvuk ni 2 od 10.

Mene zanima telefon koji najbolje snima na rok - metal koncertima, ne nisam od onih koji snimaju 2h, ali volim da snimim 2-3 pesme da mi ostane snimak, i od kad sam sa Motorole prešao na Xiaomi nemam više ni 1 kršten snimak što se tiče zvuka iako je video sa svakim narednim bio bolji posebno od kad imam OIS, ali zvuk ni 2 od 10.
Najbolje je uzeti Zoom h1n ili neki drugi manji audio snimac, telefon iskreno ne znam, vidim da dosta snimaju sa samsung galaxy s23 ili bolji, sve to monitraju na gimbal ili tripod ako ima gde da se postavi koji podrzava i telefon i zvucni snimac, bas sam sinoc na koncertu Anthrax-a video takav setup, tako snimaju ovi kanali tipa Hardwired, VidZeen, BalkanRock i drugi.
Ili jos bolje u dogovoru sa organizatorom postave snimac na samu binu iznad pa onda posle kroz obradu spoje audio i video zapis.

Da sreća gde god sam bio neko je imao bolju opremu pa snimci postoje, ali opet nije to isto kao ovo što sam snimiš sa mesta odakle si ti gledao 😀

Још један у низу непотребних текстова који ће свима нама да објасне какав нам уређај треба. Искрено текст нисам ни прочитао јер ме не интересује, губљење времена.

Ne rasipajte uzalud novac pri kupovini telefona: skoncentrišite se na 4 ključne stvari​

Nabavka telefona u današnje vreme traži više opreza, jer najskuplji model nije uvek garant dugoročno najboljeg izbora za korišćenje

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...lefona-skoncentrisite-se-na-4-kljucne-stvari/

Ma nebuloza obična.Čuj 12gb ram minimalno za nezahtevne korisnike.Koji li su to stručnjaci da mi je znati?Imam tel star nekoliko godina sa 8gb rama i radi kao zmaj i to pored igrice koja zauzima preko 1gb

Ma nebuloza obična.Čuj 12gb ram minimalno za nezahtevne korisnike.Koji li su to stručnjaci da mi je znati?Imam tel star nekoliko godina sa 8gb rama i radi kao zmaj i to pored igrice koja zauzima preko 1gb
Druže, ja imam Pixel 6a sa 6 giga rama i sve fercera samo tako. Nisam ni znao koliko ima rama dok nisam pročitao kometare pa sam priverio.

Nazad
Vrh Dno