Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Izvol'te pa testirajte:
Kad naleti neki dobar, javljajte 🤣
A možete testirati i Stream Cinema | Advanced media center focused on TV https://share.google/NMJ58qhI7pUDUlAIc
pa podelite utiske 🙂 trebalo bi da funkcionišu svi addoni
Cheers 🍻

Poslednja izmena:
Pitanje za korisnike Nuvio (da ne pišem sad na toj temi) koji paralelno koriste i taj Wu play...šta je fluidnije, intuitivnije, bolje, lošije ili šta već u odnosu na Nuvio koji koristim možda zadnja dva meseca i više nego Stremio, odnosno od kako se ovde povela priča o tome. Baš dosta štelovanja je bilo za Nuvio i uvek ima nešto, ažuriranja svaki čas, kakva je situacija sa Wu play, nešto kao fazon Stremio što se tiče podešavanja, opcija, generalno svaki odgovor i svaki utisak je dobrodošao...

citao sam da Nuvio moze imati problema sa prevodom ako nije identican naziv torrent fajla,ali ne mogu da potvrdim jer nisam Nuvio koristio. WuPlay radi super, ima nekako svoj Embeded subtitles i meni se mnogo dopada njegov katalog u podesavanjima se nalazi na "Layout" -> "TMDB" gde mozes bukvalno sve sam da filtriras i to da ti pokazuje na pocetnoj strani aplikacije.Takodje ima "Trailer" kad kliknes na bilo koj film 🙂 Meni se svidja jer je bukvalno plug-and-play jer nemas registraciju na TV-u ili slicno,samo otvoris app i sve ide fluidno

Ima i Nuvio TMBD i trailere i još mali milion opcija ali probaću svakako kad stignem i WuPlay. Inače nisam imao nekih posebnih problema sa titlovima na Nuvio.

Na nuvio do pre 3-4 ažuriranja nije bilo problema sa prevodom na TV verziji na mobilnoj verziji ta mogućnost i dalje postoji,ali je onda autor aplikacije izbacio načine dodavanja prevoda pa je spojio ugrađene prevode i one preko adonova a načisto izbacio dodavanje iz unutrašnje memorije.

Da ne bude zabune radi najnormalnije. Kao i pre situacija sa RD je tresla se gora rodio se miš. Možda uskoro i bude kraj ali trenutno nije.
Probao neki 4k da pustiš sa web dl, web rip, rarbg u nazivu. Kod mene "probije" po neki 1080p ali 4k jok.

Pitanje za korisnike Nuvio (da ne pišem sad na toj temi) koji paralelno koriste i taj Wu play...šta je fluidnije, intuitivnije, bolje, lošije ili šta već u odnosu na Nuvio koji koristim možda zadnja dva meseca i više nego Stremio, odnosno od kako se ovde povela priča o tome. Baš dosta štelovanja je bilo za Nuvio i uvek ima nešto, ažuriranja svaki čas, kakva je situacija sa Wu play, nešto kao fazon Stremio što se tiče podešavanja, opcija, generalno svaki odgovor i svaki utisak je dobrodošao...

Meni se cini da je ceo interfejs nekako fluidniji, logicniji. Instalirao sam add on za titlove i torbox, i to je to, sve radi. Ali nuvio mi nije bas legao, pa se nisam mnogo bavio njim, mozda se i popravio u medjuvremenu

Probao neki 4k da pustiš sa web dl, web rip, rarbg u nazivu. Kod mene "probije" po neki 1080p ali 4k jok.
Pošto se igram sa Nuvio i Wuplay na TV baš danas mi je pustio Mario Galaxy 4K, primećujem da manje ima webdl i sve više samo web piše. Da li se scena prilagodjava ili je toga bilo nemam pojma.

P.S. meni RD ističe za nelih mesec ipo i omam one fidelity, baš ću u narednom periodu da pojačam gledanje novijih filmova da procenim da li ću i ja na alternativu ili ostajem na RD.

Prilozi

• Screenshot_20260529_170514_Stremio.webp
    Screenshot_20260529_170514_Stremio.webp
    43.1 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot_20260529_170553_Stremio.webp
    Screenshot_20260529_170553_Stremio.webp
    72.4 KB · Pregleda: 45
Scena se prilagođava za novi matetijal ali je stari u problemu. Ja sam prešao na TorBox a imam RD pretplatu još par meseci ali mi je neupotrebljiv.

Baš starp meno sve radi samo juriš remux. Evo sad mi nije jasno valjda webdl ne bi trebalo da pušta a pušta i to. Ispašće da radim za njih 🤣

Prilozi

• Screenshot_20260529_182230_Firefox.webp
    Screenshot_20260529_182230_Firefox.webp
    25.8 KB · Pregleda: 40
  • 20260529_182046.webp
    20260529_182046.webp
    141.1 KB · Pregleda: 39
  • 20260529_182122.webp
    20260529_182122.webp
    176.1 KB · Pregleda: 66
Probao da instaliram Torbox add on u Stremio i Wuplay, nisam uspeo.
Ni direktno ni kopiranjem linka.
Kako ste vi to uspeli?

Od skoro su ugasili torbox addon. Moras preko torrentia, Stremthru, Debridio ili neki cetvrti

Aha znaci ubacim API u neki od tih add onova.
Hvala

Na nuvio do pre 3-4 ažuriranja nije bilo problema sa prevodom na TV verziji na mobilnoj verziji ta mogućnost i dalje postoji,ali je onda autor aplikacije izbacio načine dodavanja prevoda pa je spojio ugrađene prevode i one preko adonova a načisto izbacio dodavanje iz unutrašnje memorije.
titlovi rade najnormalnije cijelo vrijeme na android tv verziji i to po principu ako postoji integrirani(embedded) titl prvo uzme njega ako ne onda traži dalje po addonovima kako ko ima koji instaliran,isto kao i stremio,koristim community subtitles addon i opensubtitles addon i rade bez ikakvih problema,titlovi.com ne koristim pa za njega ne znam a što se tiče wuplaya ne radi mu automatsko povlačenje integriranih hr i sr titlova,samo preko addonova i ima manje opcija podešavanja, u nuviu se može u detalje sve podesiti(boje,transparentnost,pozicioniranje itd.) u wuplayu je samo par opcija pa ako ti ne odgovara banana,također nuvio ima više developera koji slušaju i rješavaju probleme,npr ovo sa titlovima je bio i kod njih problem,prijavio sam na githabu i riješili u par dana, prijavio sam i wuplayu ali frajer me odje sa spikom meni radi, da radi ali ne sa hr i sr titlovima...
općenito meni je nuvio bolji,puno više opcija(npr. za autoplay se može točno odrediti koji addon/pluggin pod kojim uvjetima(regex) itd.),ima integriran torbox i premiumize(samo scrapere odabereš sam itd.) a ima sve i više nego wuplay(neko je pisao o trailerima,kolekcijama i ne znam čemu),ima nuvio sve i to još naprednije samo treba podesiti u postavkama...

ukratko nuvio je kompliciraniji i bliže kodiju a wuplay jednostavniji i bliže stremiu pa ko kako voli, obje aplikacije su odlične, pratio sam i arvio koji ima integriran i iptv ali on nekako zaostaje za nuviom i wuplayom, a stremio je valjda sad najlošiji od svih, ne znam sa čime se oni bore, izlaze updejti ali niti napretka niti novih funkcija niti stabilnosti niti slušaju korisnike, ništa od njih...

Opensubtitles PRO radi isto odlično.

Moviehash opciju štiklirati, neki subjektivni osećaj je da radi odličan posao.

Addon, ne znam zašto.oiše Trakt lists.

Major update za Nuvio, dodali su vidim i konverziju Dolby Vision Profile 7 na Profile 8.1:

Instlirao Wuplay koji god film da pokrenem nemam strim .Otisao na konfiguraciju i ubacivao adone tortentio jos po neki ima na listi 5, 6.Kad otvorim wuplay u podesavanju nema opcije addons, sta gresim.Dali moze neko da mi objasni kako da ubacim addone u WUPLAY.Nasao sam na reditu ko neki tutorijal ali mi nije isto.

Instlirao Wuplay koji god film da pokrenem nemam strim .Otisao na konfiguraciju i ubacivao adone tortentio jos po neki ima na listi 5, 6.Kad otvorim wuplay u podesavanju nema opcije addons, sta gresim.Dali moze neko da mi objasni kako da ubacim addone u WUPLAY.Nasao sam na reditu ko neki tutorijal ali mi nije isto.
ovo ti je sajt gdep podesavas addonove i ostale stvari: https://config.wuplay.app/

dodajes plugin tako sto odes na podesavanja addona i kopiras onaj Magnet URL (uglavnom je uvek pored "Install addon" dugmeta kod addona)
Nakon toga mozes u settings na TV-u da iskljucis "Auto play first stream" i onda ces moci da biras koj stream i iz kog addona da pustis fajl.

Ovko mi izgleda kad ubacim adone,ali u aplikaciji se nevide da su ubaceni.

Prilozi

• WhatsApp Image 2026-05-31 at 21.01.36.webp
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 21.01.36.webp
    63.7 KB · Pregleda: 37
Evo kako je u aplikaciji

Prilozi

• WhatsApp Image 2026-05-31 at 21.20.13.webp
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 21.20.13.webp
    62.8 KB · Pregleda: 34
  • WhatsApp Image 2026-05-31 at 21.20.51.webp
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 21.20.51.webp
    35.7 KB · Pregleda: 21
Da podešavanja su takva na TV aplikaciji se ne vide adonovi. Inače i kod mene za dosta naslova ne da nikakve linkove. Izgleda da ne podržava i ako ih uspešno instalira adonove za torrent traženje njihovih linkova. Kad pogledam u onim naslovima gde nađe linkove polje za torrentio je uvek bez linkova. Probam iste naslove u stremiu i svi imaju i torrentio linkove.

Citao sam nesto da wuplay ne podrzava addonove sa p2p. Ali iako je to slucaj Torrentio bi trebao da radi jer meni ocitava njega, povezan je sa torboxom.

Vidi u podesavanja mozda na tv app da nesto nisi pogresno ugasio ili slicno

Nazad
Vrh Dno