Bravo za ženu.👍(mojoj ženi - ni malo 🙂 )
Ovo je tako istinito...Tempora mutantur, et nos mutamur in illis.
Apsolutno se slažem sa tvojom ženom...Ali, inspektor Torrente je uvek smešan 😀
(mojoj ženi - ni malo 🙂 )
It Follows za današnje horore filmčina, najviše iz razloga što je pokupio Carpenterov vajb iz Hallween-a Široki kadrovi, atmsfera, muzika, entiteski pristup. Odavno se kanim da ga repriziram."It Follows"
Kad pričam o najboljim hororima poslednjih 15. godina uvek su ti Hereditary, The VVitch, Conjuring, Conjuring 2 ali i "It Follows" verujem da tu spada. Nisam ga gledao preko 10 godina.
Stvarnoooo odličan i jeziv film. Maika Monroe nosi film i drago mi je da je top glumica sada.
10/10
Imas i “Nope”Videću ako mogu za vikend da obnovim i "Us" i "Get Out" ☺️
Pogledao sam i iskreno bas sam se razocarao. Ok mozda kadrovi, eto ne razumem se, ali niti sam se uplasio, a o prici tek da ne komentarisem, pa postoji li scenario u koji je manbje truda ulozeno? Naravno moje misljenje, bez uvrede. Al nije mi cak bilo ni neprijatno, dok su me neke scene is Heredetary drzale uf...It Follows za današnje horore filmčina, najviše iz razloga što je pokupio Carpenterov vajb iz Hallween-a Široki kadrovi, atmsfera, muzika, entiteski pristup. Odavno se kanim da ga repriziram.
Gledao sam ja ostavio sam komentar pre neke dve nedeljeGledao neko novi horor Obsession?
Razumem. Pitanje kako bih ga ja doživeo da nema taj eho Halloweena iz '78 koji je meni numero uno horora ikada. Imao je dovoljno materijala da me kupi, ali krajnji utisak mi nije bio bog zna kakav, koliko se sećam. Ipak je to minimalistički film koji vapi za šmekom horora iz 70-tih i ranih 80-tih i ima neku svoju moderniju mustricu.Pogledao sam i iskreno bas sam se razocarao. Ok mozda kadrovi, eto ne razumem se, ali niti sam se uplasio, a o prici tek da ne komentarisem, pa postoji li scenario u koji je manbje truda ulozeno? Naravno moje misljenje, bez uvrede. Al nije mi cak bilo ni neprijatno, dok su me neke scene is Heredetary drzale uf...
Btw, vracam se hororima posle dugo vremena... Moze li neko da obnovi listu top 10 azijskih? (btw, ne volim horore gde ljudska bica idu okolo i kolju seku sve zivo. Ima dobrih filmova npr francuski Haunt Tension, Martyrs... al ne mogu da svarim)
Jedna zanimljivost ,ime Kevina Spejsija je drzano u tajnosti i nigde se nije pojavljivalo uvodnoj spici kao i marketingu koji je radjen za film , kako bi iznenadjenje za publiku bilo jos veceSe7en
Repriza posle skoro 30 godina. Trnem koliko je savršen.
Da da odjavna špica i prvo ide njegovo ime a ja u zbunu i onda skontam baš to što kažeš.Jedna zanimljivost ,ime Kevina Spejsija je drzano u tajnosti i nigde se nije pojavljivalo uvodnoj spici kao i marketingu koji je radjen za film , kako bi iznenadjenje za publiku bilo jos vece
Preveo sam i poslao ti.Одгледао синоћ Kill Buljo the Movie. Какав треш 😎 . Од мене 7/10, морам почети да гледам овакве филмове. Штета да нема превод од другог дела.
Сад ћу да намолим брата @Shomi22 да одради превод, а од мене је обезбеђен до краја живота оним што му повремено шаљем 😉.
Све препоруке за љубитеље овог жанра.
odvratan je.Ali, inspektor Torrente je uvek smešan 😀
(mojoj ženi - ni malo 🙂 )
Torrente je mnogo vise od toga. To je crna komedija, koja predstavlja sliku jednog drustva, i komotno je umesto Spanije, mogla da bude radnja u Srbiji, jer predstavlja sliku ove jednim delom napacene a drugim delom iskvarene i zatucane nacije. Da bi se glavni lik, a i sporedni razumeli, treba malo mozga, koji ne treba da bi gledao ove u zadnje vreme snimljene filmove Netflix i slicnih produkcija. To sto se nekome ne svidja spanski jezik, to ne bih ni komentarisao, jer inace Kasandra, koju je tvoja mama obozavala i nije iz Spanije.odvratan je.
da se razumemo, ja volim masne ljigavce u svojim pametnim a glupim filmovima i beloruskim produkcijama.
ali je torente samo odvratan kao persona.
cela svrha njegovog bica je da se prepusti prvom instinktu koji mu proradi i da se posle pravda i vadi.
a kao slag na torti je sto se prica na spanskom.
ai dios mio kasandra, ljovisna korason...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari