Sad si se setio da ga kupuješIma li neko predstavu kako nabaviti ovaj solar model kod nas? Niko ga nema na stanju? Ili da je dobavljiv od preko, bez carine.
Casio Edifice EQS-940DB-1AV
Možda rekoh negde ostao na stanjuSad si se setio da ga kupuješ
Stari model, vidim da ga ni u evropi (a i šire) nema nigde
ima u BiH ako ti šta znači, ima ljudi koji na sedmičnom nivou prevoze robu i putnike.Ima li neko predstavu kako nabaviti ovaj solar model kod nas? Niko ga nema na stanju? Ili da je dobavljiv od preko, bez carine.
Casio Edifice EQS-940DB-1AV
Pogledajte prilog 540821
Razlika je samo u boji, isti mehanizam, materijali i sve ostalo. Moj je SRPD71K1, razlikuje se u boji i narukvici.Uzeo bih neki seiko automatik, dvoumim se izmedju ova 2, neka neznatna razlika u ceni, a koja je stvarna?
Seiko 5 SRPD63K1
Seiko 5 SRPD51K1
Potreban je username i password na tom sajtu da bih mogao da postavim pitanje da li je i dalje aktuelan. A vidim da je datum objave 2023 godina. Sumnjam da ga zaista ima na stanju. Ako sam uspeo da shvatim, u pitanju je maloprodaja u Tuzli pa sam im preko viber-a postavio pitanje videćemo, hvala 😊ima u BiH ako ti šta znači, ima ljudi koji na sedmičnom nivou prevoze robu i putnike.
![]()
Muski sat Casio Edifice EQS-940DB-1A Solar
Muski sat Casio Edifice EQS-940DB-1A Solar - Ručni Satovi - 370 KMolx.ba
Poslacu poruku posto imam profilPotreban je username i password na tom sajtu da bih mogao da postavim pitanje da li je i dalje aktuelan. A vidim da je datum objave 2023 godina. Sumnjam da ga zaista ima na stanju. Ako sam uspeo da shvatim, u pitanju je maloprodaja u Tuzli pa sam im preko viber-a postavio pitanje videćemo, hvala 😊
Izgleda ništa od toga nije aktuelno, našao sam telefon i poslao viber poruku, ništa. Onda ga zvao i rekao proverice stanje pa ce javiti, i nista.
Kompletirao sam pepsi kolekciju. Danas uzeo i onaj manji 38mm
Pogledajte prilog 509458
Pogledajte prilog 509457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari