Nisam čitao ali film je prilično dobar.
Neka mi oproste oni koji se ne slažu sa mnom ali meni je ovo jedno od upečatljivih Kingovih dela (iako je koliko se sećam tu oko samo stotinak strana) i jedna od boljih ekranizacija istih koja u pravom smislu pokazuje istinska čudovišta i u oba slučaja kraj je ostavio upečatljiv utisak na mene, bez obzira što sam gledajući film već znao kako se on završava.
Poslednja scena je jeziva naravno psihološki. Meni ga tašta preporučila kap dobar je 🫠 i jeste odličan
Neka mi oproste oni koji se ne slažu sa mnom ali meni je ovo jedno od upečatljivih Kingovih dela (iako je koliko se sećam tu oko samo stotinak strana) i jedna od boljih ekranizacija istih koja u pravom smislu pokazuje istinska čudovišta i u oba slučaja kraj je ostavio upečatljiv utisak na mene, bez obzira što sam gledajući film već znao kako se on završava.
Zato sto King vidi religiju kao opasan instrument za kontrolu mase. 🙂...mada je kod Kinga čest slučaj da prikazuje verski zatucane osobe koje su otišle u neku sasvim drugu krajnost, da ne kažem odlepile u propagiranju vere.
Jedan od tih poznatijih horora koje nisam gledao a stajao mi je dugo na disku. Nisam ni cuo za glumicu donedavno, a gledao sam u je glavnoj ulozi u Watcher koji mi se svideo i Long legs. Imace snima se i drugi deo “They follow”"It Follows"
Kad pričam o najboljim hororima poslednjih 15. godina uvek su ti Hereditary, The VVitch, Conjuring, Conjuring 2 ali i "It Follows" verujem da tu spada. Nisam ga gledao preko 10 godina.
Stvarnoooo odličan i jeziv film. Maika Monroe nosi film i drago mi je da je top glumica sada.
10/10
"It Follows"
Kad pričam o najboljim hororima poslednjih 15. godina uvek su ti Hereditary, The VVitch, Conjuring, Conjuring 2 ali i "It Follows" verujem da tu spada. Nisam ga gledao preko 10 godina.
Stvarnoooo odličan i jeziv film. Maika Monroe nosi film i drago mi je da je top glumica sada.
10/10
Ovo je mozda i najbolji film u kome se Edi pojavljuje. Nikad ga ne propustam kad naletim na tv-u.
Ono što je meni jedina nedoumica je to što je King knjigu objavio iste godine kada je Karpenter izbacio film The Fog.
Sad kad sam googlao, videh da sam ga odgledao na Tv , neznajuci ni sta gledam, zanimljiv, mada deluje kao “straight to Dvd” movie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari