Ja sam slučajno u svom mejlu naišla na još jedno zaduženje od ovih harača, ne ulazim na forum i nisam u toku šta se dešava, elem pošto su mi demontirali uslugu negde sredinom aprila, te su mi posle poslali nekakav račun sa naknadom štete i nekih 14k mog duga prema njima, izjavila sam prigovor, mislim da sam ovde objavila šta sam napisala, oni su potom taj prigovor usvojili i ne znam šta su napisali, ali glavno je da će izvršiti ispravku računa.
Nisam ni čitala svakako, jer ja sam njima uplatila nekih 850 dinara (srazmerno danima koriščenja usluge i ceni iz ugovora sa Orionom), te na taj način što se mene tiče sva moja dugovanja prema njima su izmirena, čak mislim da sam nekih 50 dinara u pretplati.
I sada nađem u mejlu da su mi poslali još jedan račun, odnosno izvršili ispravku aprilskog računa, e tu su me iznervirali do te mere da sam odlučila da podnesem tužbu za neosnovano obogaćenje u ovom iznosu od 50 dinara, e tako ćemo.
Elem, moj odgovor njima, pišem ga u prevozu po ovoj vrućini i idem iz UKP-a jer radim jedan pritvorski predmet. E, sad će majmuni da vide, dosta sam ih tolerisala.