Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

unrealDeer

Poznat
Učlanjen(a)
20.09.2025
Poena
45
Zdravo ljudi, pokrenuo sam temu za Debride i za playere, posto je tema za Stremio iskljucivo za Stremio i to je skroz razumljivo

Mozemo ovde da pisemo za RD, Torbox, Wuplay, Nuvio pa i o nekim addonovima, Debridio i slicno.

Ja sam juce probao WuPlay, na prvi pogled mi se svidja više nego Nouvio.

Ubacio sam open subtiltes addon, i torbox preko torentio, ali nisam bio zadovoljan brzinom puštanja sadržaja, pa sam prebacio na StreamThru Torz, na prvi pogled deluje da je malo bolje.

Jedino što mi se za sad ne svidja u WuPlay u je izbor fajla koji se pušta, navikao sam na stremio.

Ja sam juce probao WuPlay, na prvi pogled mi se svidja više nego Nouvio.

Ubacio sam open subtiltes addon, i torbox preko torentio, ali nisam bio zadovoljan brzinom puštanja sadržaja, pa sam prebacio na StreamThru Torz, na prvi pogled deluje da je malo bolje.

Jedino što mi se za sad ne svidja u WuPlay u je izbor fajla koji se pušta, navikao sam na stremio.
i meni deluje da brze radi StreamThru Torz i Torbox kombinacija.
U vezi pustanja fajla, jel misls na opciju "Auto-play first stream" u settings ? Jer kad je to ukljuceno on sam pusta 'prvi' stream, a kad je iskljuceno ti sam biras iz kog adona i koj stream zelis (kao stremio identicno).

PS: da ljudi znaju,WuPlay je samo za Android TV ,uskoro planiraju da prosire to

Ja nisam razumeo deo sa RD i problemima koji se pojavljuju, jel taj problem samo sa stremio platformom ili je do RD-a?

Usput, Wuplay ako sam dobro razumeo, ima listu addona kao i stremio? Link sa njihovog github-a do addona ne radi, pa samo proveravam, planiram da ga probam danas...

Ja nisam razumeo deo sa RD i problemima koji se pojavljuju, jel taj problem samo sa stremio platformom ili je do RD-a?

Usput, Wuplay ako sam dobro razumeo, ima listu addona kao i stremio? Link sa njihovog github-a do addona ne radi, pa samo proveravam, planiram da ga probam danas...
RD je mozda pre mesec dana odlucio da blokira stream fajlove koji sadrze odredjene nazive kao sto su "WebRIP" "YIFI" i ostali popularni i manje popularni.Neki se javljaju da im sve radi ali ne znam kako je moguce to jer je ovo globalno tj.izmenjeno na RealDebrid backendu

Wuplay dozvoljava da instaliras koj god addon samo trebas da kopiras Magnet URL, obicno se nalazi to dugme pored "Install addon" kad odradis konfiguraciju addona, a to dodavanje radis za svoj tv na ovoj web stranici https://config.wuplay.app/

Evo jedna preporuka za vas sa debrid servisima 😃

Ukratko, ako želite maksimalno stabilan stremio/nuvio/wuplay koji vuče linkove sa više strana odjednom, a mrzi vas da podešavate komplikovane filtere, Duck Tools / QuickStart je najbrži način da dobijete vrhunski konfigurisan AIOStreams.

RD je mozda pre mesec dana odlucio da blokira stream fajlove koji sadrze odredjene nazive kao sto su "WebRIP" "YIFI" i ostali popularni i manje popularni.Neki se javljaju da im sve radi ali ne znam kako je moguce to jer je ovo globalno tj.izmenjeno na RealDebrid backendu

Wuplay dozvoljava da instaliras koj god addon samo trebas da kopiras Magnet URL, obicno se nalazi to dugme pored "Install addon" kad odradis konfiguraciju addona, a to dodavanje radis za svoj tv na ovoj web stranici https://config.wuplay.app/
Da ne bude zabune radi najnormalnije. Kao i pre situacija sa RD je tresla se gora rodio se miš. Možda uskoro i bude kraj ali trenutno nije.

Prilozi

• Screenshot_20260527_123552_Stremio.webp
    Screenshot_20260527_123552_Stremio.webp
    65.7 KB · Pregleda: 126
  • Screenshot_20260527_123614_Stremio.webp
    Screenshot_20260527_123614_Stremio.webp
    36 KB · Pregleda: 117
i meni deluje da brze radi StreamThru Torz i Torbox kombinacija.
U vezi pustanja fajla, jel misls na opciju "Auto-play first stream" u settings ? Jer kad je to ukljuceno on sam pusta 'prvi' stream, a kad je iskljuceno ti sam biras iz kog adona i koj stream zelis (kao stremio identicno).

PS: da ljudi znaju,WuPlay je samo za Android TV ,uskoro planiraju da prosire to
E moguće da je to problem, probaću baš kad dodjem kući. Može da se izabere tako što se duže drži ok na daljinskom, ali mi se čini da nije 100% pouzdano. I naišao sam na par streamova koje nije mogao da pusti.

Jel ima titlovi.com addon? Ili isto stremio?

@DjoleMC i meni je bilo tesko ali ta "Auto play first stream" opcija mi je promenila zivot 😀 za titlove , WuPlay ima Embeded subtitles (engleski uglavnom samo, to mi je dovoljno). Za nase nisam siguran,valjda se titlovi placaju?

@emaremare ekstra ako sve radi normalno.Meni je radilo 1 od 10 strimova i nisam mogao da izdrzim vise.Delim sada Torbox sa jednim clanom, ako je neko zainteresovan moze s nama da saradjuje, to je po pravilima Torboxa.I stvarno mali iznos bude, oko 1$ mesecno..cak i manje od toga ako nas je vise. Nek se jave zainteresovani u poruci ako ima nekog da mu je potrebno

@DjoleMC i meni je bilo tesko ali ta "Auto play first stream" opcija mi je promenila zivot 😀 za titlove , WuPlay ima Embeded subtitles (engleski uglavnom samo, to mi je dovoljno). Za nase nisam siguran,valjda se titlovi placaju?

@emaremare ekstra ako sve radi normalno.Meni je radilo 1 od 10 strimova i nisam mogao da izdrzim vise.Delim sada Torbox sa jednim clanom, ako je neko zainteresovan moze s nama da saradjuje, to je po pravilima Torboxa.I stvarno mali iznos bude, oko 1$ mesecno..cak i manje od toga ako nas je vise. Nek se jave zainteresovani u poruci ako ima nekog da mu je potrebno

Mislim da su postavljeni filteri kao i prosli put da se zadovolji regulativa jer nailazim i na one koji ne rade ali retko. Čini mi se da se drugačijim imenovanjem dobar deo zaobišao ali ne gledam tolikonu poslednje vreme da mogu da garantujem.

Šta je sad ovo,uveden neki dnevni limit na reakcije?

Evo vam mali preview sta trenutno pravim, ideja je da kad qbittorrent zavrsi download, pokrene ovu skriptu i automatski skine i sinhronizuje filmove. Posle to ide u jellyfin. Jos da potvrdim da rss downloader u qbittorrentu radi, i mogu sve ove aplikacije da penzionisem 😀

Znam za sonarr, bazarr i slicne, ali su prekomplikovani za ono sto mi treba.

1779882598479.webp

Tako sto ne koriste RD, nego gledaju direktno sa Stremia, a iz nekog razloga i dalje veruju da im je debrid aktivan 😆

Evo vam mali preview sta trenutno pravim, ideja je da kad qbittorrent zavrsi download, pokrene ovu skriptu i automatski skine i sinhronizuje filmove. Posle to ide u jellyfin. Jos da potvrdim da rss downloader u qbittorrentu radi, i mogu sve ove aplikacije da penzionisem 😀

Znam za sonarr, bazarr i slicne, ali su prekomplikovani za ono sto mi treba.

Pogledajte prilog 540895
Ovo je totalno nepojmivo za mene tako da ti zelim srecu i da uradis to sto si zamislio,sta god to bilo 😀

Svesno navodiš ljude na pogrešan zaključak?
Miš je umro, RD je apsolutno neupotrebljiv za gledanje novih epizode serija koje se trenutno emituju. Takođe i za brdo serija / sezona emitovanih prethodnih godina.
Evo iz prve pokušaj nikakvih problema

Prilozi

• Screenshot_20260527_163828_Stremio.webp
    Screenshot_20260527_163828_Stremio.webp
    51.2 KB · Pregleda: 94
  • Screenshot_20260527_163850_Stremio.webp
    Screenshot_20260527_163850_Stremio.webp
    67.1 KB · Pregleda: 81
  • Screenshot_20260527_163859_Stremio.webp
    Screenshot_20260527_163859_Stremio.webp
    70.3 KB · Pregleda: 80
I opet ko što @shamanNS reče zavaravaš ljude ni jedan link nije sa RD. I na kraju pored svih plaćenih opcija posao na kraju završe besplatne opcije gledanja.
Druže šta to nije RD prosvetli nas.

I da vas pitam kako vas nije sramota da navodite da neko zavarava ljude? Koji to benefit imam da zavaravam ljude?

Samo crno na belo prikazujem da radi RD

Evo i screenshot da ide sve preko RD da ljudi vide ko ih to zavarava.

Cirkus majke mi sa vama 🤣

Prilozi

• Screenshot_20260527_175144_Firefox.webp
    Screenshot_20260527_175144_Firefox.webp
    42.7 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
Imam još mesečak dana na RD i to od onih loyalty bodova, taman mi je isticalo sve pre nego što je puklo. Na moju sreću na neku foru sam rešio da ipak iskoristim prvo te bodove pa tek onda da uzimam novih 6 meseci. Sva sreća. Čim je krenulo, uzeo sam TorBox, i od kako sam ga utakao u AIO, vidim možda 1-2 RD rezultata, a čak ni ti koje vidim neće lepo da se puste. Podstaknut ovim raspravama a i mojim nedoumicama sam seo malo da sprovedem eksperiment, rezultat je suma sumarum – ne verujem da ću se vraćati na RD.

Kad ugasim TorBox i ostavim samo RD i EasyNews, EN dominira. Ne daj bože da kliknem na film koji nije od ove ili prošle godine, nego recimo iz 2007, nema uopšte RD rezultata. Da ne bude da AIO nešto tu petlja, na kraju sam isključio i EN, i onda se u AIO smenjuju RD i Web rezultati. Ima dosta više RD linkova, ali za moje pretrage (recimo stariji filmovi) po pravilu nijedan od njih linkova radi. Poslednjeg Mohikanca of samo 3.7GB baferuje večito, znači da nešto tu nije kako treba.

A onda sam uzeo The Boys kao što je @emaremare spomenuo, i to baš njegov primer S05E07, i to je bukvalno prvi RD link koji je meni proradio, odmah. Među rezultatima ovog puta nisam viđao išta osim latinice. I onda zaređam da vidim skorije popularne stvari i evo par rezultata. South Park S20E01, ima linkova koji rade, pušta u sekundi. Ali vratim se na South Park S05 npr. i ništa od toga. Recimo takođe radi i Friends S10E01, ali poslednja epizoda The Last Kingdom, iz 2022. godine, jok. House of the Dragon prva epizoda (opet 2022.), ne pušta mi ništa.

Uzmite ovo s rezervom, nisam baš sedeo i isprobavao stotine naslova, ali meni deluje kao da su čistku preživele isključivo najnovije stvari, ili tipa večito popularne stvari, koje su RD korisnici verovatno uspeli nanovo da skinu, preimenuju, obrade, keširaju, šta god. Sve što je iole starije trenutno najverovatnije neće raditi, a drugo veliko pitanje je da li ovaj proces može da se zahukta opet. Ne znam u kojoj meri RD može da se oporavi, da li će to postepeno nekako da se ponovo izgradi, i da li će pri tome RD sistem ostati stabilan. Ja nešto nemam poverenja u to, a ako su i drugi slični meni, mislim da će ovim izgubiti dosta korisnika a brojčanost je ono što celom sistemu daje snagu.

Tako da su na neki način obe strane u diskusiji u pravu. Meni ono što je @emaremare otvarao isto radi, ali kontam da ni njemu neće raditi ove stvari koje sam ovde naveo da meni ne rade. To ne znači da je RD potpuno neupotrebljiv, samo je daleko ispod onoga što je bio, barem za moj način korišćenja. A što neki član napisa negde, TorBox postaje sve bolji i bolji vremenom, RD ne, pa ne vidim neki specijalni razlog da ostanem pri njemu. Da ne govorimo o usenet-u koji se ovom prilikom stvarno ispostavio kao rudnik zlata.

Apsolutno se slažem da svako treba da koristi šta mu odgovara i da se dobro informišu šta koji servis radi i koliko dobro radi.

Jel ti ovaj Last Kingfom ne radi?

Lajkovao bih ti post ali je izgleda i to počelo da se ograničava.

Prilozi

• Screenshot_20260527_184335_Stremio.webp
    Screenshot_20260527_184335_Stremio.webp
    48.9 KB · Pregleda: 73
  • Screenshot_20260527_184348_Stremio.webp
    Screenshot_20260527_184348_Stremio.webp
    70.6 KB · Pregleda: 46
Apsolutno se slažem da svako treba da koristi šta mu odgovara i da se dobro informišu šta koji servis radi i koliko dobro radi.

Ti si ocigledno neki haker ako ti radi i "rarbg" preko RD-a..

Svesno navodiš ljude na pogrešan zaključak?
Miš je umro, RD je apsolutno neupotrebljiv za gledanje novih epizode serija koje se trenutno emituju. Takođe i za brdo serija / sezona emitovanih prethodnih godina.
Gospođa gleda svašta nešto novo, bukvalno joj je nivo stresa manji nego kad su add-onovi crkavali. Starije stvari remux bez problema, novije vidim da su prestali da ubacuju u imena fajlova reči koje blokiraju.

Prvi put da ovde vidim da se nešto dešava pre nego što sam primetio u realnosti.

Druže šta to nije RD prosvetli nas.

I da vas pitam kako vas nije sramota da navodite da neko zavarava ljude? Koji to benefit imam da zavaravam ljude?

Samo crno na belo prikazujem da radi RD

Evo i screenshot da ide sve preko RD da ljudi vide ko ih to zavarava.

Cirkus majke mi sa vama 🤣
Da te prosvetlim moj post je na prethodni tvoj post gde dokazuješ da RD radi a u screenshotu linkovi sa torrent sajtova. A pošto sam sad i ja možda prvi put zbunjen da li si ozbiljan ako je moj izraz zavaravaš bio grub izvini ali opet ovde na forumu reakcije sa smailijima stvarno nekad prave konfuziju. I vidim da ih ovde dosta njih često preozbiljno shvataju da ih ljute ko reakcije na njihove postove. Tako i ja sad ostah zbunjen da li sam te uvredio naljutio što može biti reply na moj post što mi stvarno nije bila namera ili je sve smešna ironija što bi bio smajli na moj post.

Ti si ocigledno neki haker ako ti radi i "rarbg" preko RD-a..

Kao što napisah pre, treba se informisati šta radi a šta ne radi.

@DareA naravno linkovi su torrenti a markica RD znači da je preko RD a RD+ da je valjda već skinut na RD. Da sarkazam je

Prilozi

• Screenshot_20260527_185653_Firefox.webp
    Screenshot_20260527_185653_Firefox.webp
    18.1 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20260527_185813_Firefox.webp
    Screenshot_20260527_185813_Firefox.webp
    29.2 KB · Pregleda: 46

To je ta. 🤣 Doduše, ja nemam baš taj link od 912MB, verovatno zbog podešavanja kvaliteta i filtera u AIO? Meni uglavnom nudi 2gb+ linkove. Previše varijabli, očigledno...

To je ta. 🤣 Doduše, ja nemam baš taj link od 912MB, verovatno zbog podešavanja kvaliteta i filtera u AIO? Meni uglavnom nudi 2gb+ linkove. Previše varijabli, očigledno...
Isteklo vreme za edit, pa da se nadovežem.

Sad kontam malo bolje. AIO kao da je prestao adekvatno da detektuje šta je od RD linkova keširano, bar ja nemam bolje objašnjenje. Jer sad kad odem na RD ispada da su se neki linkovi na koje sam bezuspešno kliktao i čekao da se baferuju, u međuvremenu ipak skinuli na moj RD. I sad kad sam se vratio i ponovo kliknuo na isti link, otvara ga kao nekad. Isto i Last Kingdom, nije skinuo ovo tvoje ali jeste skinuo neki remux sezone i to sad radi. Stoji da dosta stvari na koje sam kliktao nema na spisku uopšte, ali od ovih koji su tu, rade po tom principu.

Nazad
Vrh Dno