Šta je novo?

Huawei Pura 80 serija

• Začetnik teme Začetnik teme Zvizo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dragi forumaši,

Ja i dalje imam P30pro i planiram da kupim Pura 80 ultra.
Da li je neko uspešno instalirao ConsentID (app za potvrdu da si građanin i da možeš da koristiš sve usluge građanina) i OTP mobilnu aplikaciju i naravno da obe rade?

Hvala unapred na odgovorima.

Dragi forumaši,

Ja i dalje imam P30pro i planiram da kupim Pura 80 ultra.
Da li je neko uspešno instalirao ConsentID (app za potvrdu da si građanin i da možeš da koristiš sve usluge građanina) i OTP mobilnu aplikaciju i naravno da obe rade?

Hvala unapred na odgovorima.
Ne moze Consent, meni treba za poljoprivredu i jednostavno ne radi

OTP radi

ConsentID isto radi, ali ne mogu da se setim da li mora virtual space da se odradi prvo ili radi najnormalnije

Ako je ikada napravljen lep telefon to je Pura.
Nažalost malo je teži i nema 5G .
Ali garant vredi barem što se izgleda kućišta tiče i kamera ,svaki uloženi dinar.

Nisam sebi nameštao ali prijatelju kome je to trebalo sam prvo sa virtual space rešio, ali u glavi mi da se kasnije jednostavno samo instaliralo preko gBoxa ili AppGallery-ja i da je sve normalno radilo i tako

Znači OTP prolazi ali ConsentID neće.
Onda nema druge već da se na moju veliku žalost okrenem ka S25 Ultra.
Hvala na odgovorima.

Buraz ako ti Consent treba zbog onoga da neko uđe na sajt i prijavi se preko mejla, a onda ti moraš da potvrdiš preko drugog telefona tako što ćeš ući u ConsentID i kliknuti dugme 'PIRHVATI ZAHTEV' (ili 'PIRHVATI') - onda radi definitivno Consent.

Ma da, treba mi upravo zbog toga, da na sajtu popunim ovo ispod i da mogu da koristim te naprednije stvari poput gledanja poreza koji treba da platim, zatim da mogu u eFakture za firmu itd. Znači na ConsentID samo ide potvrda i ništa više od toga.
Da li je neko ovo uspešno namestio da mu radi na Pura 80 Ultra?

ConsentID.webp

Nazad
Vrh Dno