Šta je novo?

Video nadzor - iskustva i saveti

• Začetnik teme Začetnik teme Chupo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Promenili su arhitekturu za te sve "napredne" funkcije uključujući sirene, bela svetla i sl neće raditi na dahua sistemima.

Sve to ne bi bilo strasno da IMOU nema baš krš software amaterskog nivoa u odnosu na Dahua

IMOU na Dahua radi sigurno samo AI prepoznavanje i klasika IR diode ali je zato aplikacija vrhunska.

Sve u svemu ne može i jare i pare neki kompromis mora da napravite.

Sebi sam evo već je prošla godina dana isto postavljao video nadzor ,samo sam ja postavio 3x Dahua IPC-HFW2249S-S-IL-0280B i jedna Imou IPC-K7CP-3H1WE i sve su sa sd karticama 64gb ( dahua ),isti Cudy poe svitch, i evo sve radi ko sat.

Pozdrav ljudi,

Imam 6 Hikvision kamera DS-2CE16H0T-IT3F i jedna od pre neki dan daje mutnu sliku, pa sam odlučio da je zamenim. Molim za preporuku koji model uzeti umesto nje i gde?

Hvala!

To bi trebalo prvo proveriti, najlakse zamenom mesta sa drugom kamerom. Desava se da i vlaga udje u kuciste kamere ili kabal.

Komsija ima nekoliko IP kamera na vikendici sa micro SD slotom na koje snimaju, imaju WiFi i PTZ - kineske (a koje nisu osim Axis).

Koristio je app Hisee SE, ali je ona prestala da radi. Da li moze neka druga aplikacija da se koristi?

Ja za te kung-fu kamere koristim iCSee.

To su bačene pare...

Nikako ne razumem koji je razlog da neko kupi no name kameru

Ja sam kupio više no name kamera. 10 komada (postavio sam 8 za sada). I to na Temu 😁

POE, metalno kućište, ima prepoznavanje pokreta i osoba, rtsp, ftp upload,... lepo ih koristim uz Dahua NVR i DMSS app na telefonu. Integrišu se lepo i u Home Assistant.
Trenutno mi bolje ne trebaju i nije bilo smisla da dajem 10 puta više para za neku koja može da vidi registraciju automobila koji u mraku projurio pored moje kuće. Ovde vidim šta se dešava oko kuće, u dvorištu, garaži, na ulazu...
1779978210595.webp

Nisu bačene pare. Čak ih preporučujem ako nekome treba jeftina kamera koja može da se podešava iz browsera i ne treba joj aplikacija da bi radila. Naravno, za nezahtevne korisnike, kao što sam ja.

Nazad
Vrh Dno