Šta je novo?

Motorola Signature

Plus porez na budale, svi telefoni blizu ili ne daj bože preko 1000eur.

Pa veća je nebuloza platiti 600 evra za Samsung A57, nego 1000+ evra za neki flagship telefon. A 1000 evra iz 2019. godine je kao sada 1300 evra.

Da li neko koristi ovaj telefon da odradi mini review možda ? 🙂
Merkam ga, čekam još malo da padne cena.. deluje da mu je jedina mana mala baterija i ekran koji nije ravan.

Poslednja izmena:
Da li neko koristi ovaj telefon da odradi mini review možda ? 🙂
Merkam ga, čekam još malo da padne cena.. deluje da mu je jedina mana mala baterija i ekran koji nije ravan.
Upravo to, premala baterija za danasnji standard, ali, svakako, zanimljiv uredjaj. Dugogodisnji korisnik Motorola i ovaj model zaista deluje kao best buy trenutno, narocito ukoliko se kupi preko oglasa.

Kako ti se ponaša baterija u radu? Koliko sot?

Očigledno ga niko nema. A cena mu je sada u giga radnji 850e. Što je bas solidno 🙂
Edit: to je ustavni uz neki trade in.. ne znam kako ih nije sramota da zakače onakvu tabelu za trade in vrednosti. 😂

Jedino sam se baš ohladio kada sam ga koristio malo u A1 filijali, bezeli su mu preveliki za zakrivljen ekran i ona fejk plastika pozadi je užas za ruku, kao da drzis redmi od 150e. Šteta što nema opcija sa staklom pozadi

Odličan telefon. Kažete da je baterija mala ? Koliku bateriju imaju apple i samsung? Ja sam uzeo preko operatera i dobijeno gomila ovih poklona... Samo moto watch koji se dobija kosta 15.000 dinara... Ostali "pokloni" su vrhunske moto buds, i punjac od 125W sa jos jednim kablom od malte ne 2 metra...
Sto se ostalih stvari tice, nisam gejmer pa ne znam koliko se greje, deezer i blutut u kolima po ceo dan i cesto fotkanje, nema grejanja. Autonomija baterije odlicna, nekad ga punim tek na drugi dan... Onda kad bateriju dopunim do 100% bez opcije battery protection, definitivno ide na drugi dan...
U telefonu je procesor trenutno najbolji koji postoji (doduse ne elite varijanta)

Što se kamere tiče, ovaj telefon je na 8. mestu po dxomark testu kamera pa je suvisno govoriti bilo sta... Ni poslednji samsung ulta nije ni blizu, tako da je to odgovor za clana koji je pitao za kamere u odnosu na 24ku... Kod mene, posle p60 pro, odusevljen sam fotkama sa telefoto kamere na 3x zoomu...

Vidim da je Motorola izbacila stylus motopen ultra koji moze da se koristi na ovom telefonu. Da li ce se to prodavati kod nas ?

Pitaj u odgovarajućoj temi

Nazad
Vrh Dno