U Bosni sam, a imam Move tv MTS pretplata paketako pokušavaš van BiH, treba ti VPN verovatno
Ako ovaj box ima AndroidTV verziju onda možeš naći MOVE app u prodavniciPogledajte prilog 540621Imam Mecol KM9PRO DELUHE player. Može li na njemu da radi MTS MOWE aplikacija. Šta mi treba od podataka. Korisnik sam mts TV boxa.
Sačekaj koji dan, otključaće ti sve u okviru te promocije.Trenutno na stranici mtel-a, promocija 10 dana Move. Registrovao sa Srpskim brojem i radi...Sa tim, što se dodatni kanali doplaćuju...
Ako si aktivirao ovu promociju preko crnogorskog m:tel-a, to je 10 dana besplatno, meni su isključili tačno posle 10 dana.Danas, 01.06 sam aktivirao mesec dana besplatno Move
Tako je 3+1 ili 1+1 zavisno od paketa 😉Vaaaljda?? onoliko koliko imaš slotova za aktivaciju? A to je 1 Smart + 3 ne-smart (ako je Move usluga aktivirana na glavnu TV uslugu u sklopu Box paketa ; ako je uz druge ne-TV usluge tipa mobilni telefon onda je 1 ne-smart umesto 3).
p.s. Nisam to testirao u praksi 😇
Уз три мове стб користим и атв апп а речено да могу добити још три мове стб макс по једном уговору. Наравно, плаћа се рента за сваки додатни.I pritom računaj ako si od njih dobio 3 box uređaja da više ni jedan slobodan slot za Smart TV nemaš.
Nema ograničenja.Pozdrav, da li MOVE aplikacija ima neko ogranicenje da se moze koristiti samo na mts mrezi ili radi normalno na a1 i yettel internetu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari