Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

Trenutno na stranici mtel-a, promocija 10 dana Move. Registrovao sa Srpskim brojem i radi...Sa tim, što se dodatni kanali doplaćuju...

Pokusavam prijavu na Move tv mobilnu aplikaciju MTS paket u Bosni, ne otvara? Zna li neko resenje?

1000030441.webp

ako pokušavaš van BiH, treba ti VPN verovatno

permutovah države. treba ti VPN na Srbiju, za početak

15255.webpImam Mecol KM9PRO DELUHE player. Može li na njemu da radi MTS MOWE aplikacija. Šta mi treba od podataka. Korisnik sam mts TV boxa.

Pogledajte prilog 540621Imam Mecol KM9PRO DELUHE player. Može li na njemu da radi MTS MOWE aplikacija. Šta mi treba od podataka. Korisnik sam mts TV boxa.
Ako ovaj box ima AndroidTV verziju onda možeš naći MOVE app u prodavnici
A onda da na svom MTS nalogu aktiviraš MOVE app sa novim podacima za korisničko ime i lozinku.
Onda te nove podatke učitaš u smart app na TV-u i to je to možeš odmah gledati.

Danas, 01.06 sam aktivirao mesec dana besplatno Move, piše da je besplatno do 01.07. Kada, tj. kog datuma je najbolje da deaktiviram uslugu, ako ne želim nastavak nakon promocije?

Odmah sad.
A i napravi podsetnik da pre 01.07. / poslednji dan juna odradiš "Odjava" unutar Move aplikaciji ako misliš posle ikad da na istom uređaju koristiš neki drugi Move nalog bez da te nateraju da radiš factory reset.

Шта се десило са 4К каналима из понуде? 🤔

Moze li neko da mi kaze, koliko Move naloga (na Smart TV , telefonu ili racunaru) mogu istovremeno da pokrenem ako koristim BOX3 paket?
Kod Irisa sam mogao bar 3 to znam.

Vaaaljda?? onoliko koliko imaš slotova za aktivaciju? A to je 1 Smart + 3 ne-smart (ako je Move usluga aktivirana na glavnu TV uslugu u sklopu Box paketa ; ako je uz druge ne-TV usluge tipa mobilni telefon onda je 1 ne-smart umesto 3).

p.s. Nisam to testirao u praksi 😇

Vaaaljda?? onoliko koliko imaš slotova za aktivaciju? A to je 1 Smart + 3 ne-smart (ako je Move usluga aktivirana na glavnu TV uslugu u sklopu Box paketa ; ako je uz druge ne-TV usluge tipa mobilni telefon onda je 1 ne-smart umesto 3).

p.s. Nisam to testirao u praksi 😇
Tako je 3+1 ili 1+1 zavisno od paketa 😉

I pritom računaj ako si od njih dobio 3 box uređaja da više ni jedan slobodan slot za Smart TV nemaš.

I pritom računaj ako si od njih dobio 3 box uređaja da više ni jedan slobodan slot za Smart TV nemaš.
Уз три мове стб користим и атв апп а речено да могу добити још три мове стб макс по једном уговору. Наравно, плаћа се рента за сваки додатни.

Pozdrav, da li MOVE aplikacija ima neko ogranicenje da se moze koristiti samo na mts mrezi ili radi normalno na a1 i yettel internetu?

Nazad
Vrh Dno