Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Njih sam nekako eliminisao jer su valjda isto u Francuskoj... A bili su ukljuceni u istim problemima pre nekog vremena kao RD...
da a torbox je u južoj africi,navodno je najsigurniji(ali i najskuplji) premiumize koji je u maleziji...
meni torbox radi ok ali ne gledam nešto puno u zadnje vrijeme pa uzmi s rezervom, testiram i offcloud,oni navodno koriste premiumize cache i puno su jeftiniji(uzeo sam prije 10ak dana free test 30 dana, ne znam daju li još, radi skroz ok)

I ja sam sinoć uzeo offcloud free 30 dana,radi baš dobro brzo startuje video a daje linkove i za novije i za starije stvari.

Kakva je situacija posle ove havarije sa RD?
Mislim, kakva su iskustva ako neko koristi TB ili EN...
Sad je pacenje sa RD i ako ne izvedu neku magiju bice lagano gasenje, popularni torrenti jos nesto i moze da se ubode, retki tesko, i to sve slabiji ripovi...
Dilema mi je sta da uzmem sledece, TB je 25$ za 15 meseci + 3 shera sto je ekstra ponuda, a EN je nesto ispod 2$ mesecno...
E sad sta je stabilnije, da ne pada svaki peti dan, da ima dobre ponude tj. nudi dosta linkova, da ne zeza play, da nema nekih peripetija i sl, dakle kad se uzmu svi + i - sta je bolje...
Čitajući razna su iskustva a uglavnom se uvek naidje na ljude koji se zale, pa ono ako neko ima iz prve ruke iskustvo da predlozi, sta nam je ciniti...
Uzeo sam na mesec dana torbox da probam. Kao sto kaze @sasa76 ima linkova. Ali za razliku od RD sporije startuje video... Ponekad ima problem i sa brzim premotavanjem. Nije glatko kao kod RD. Ali je podnosljivo. Uzimam sigurno na duzi period.
Imam i Easynews. Njega preporucujem jedino kao dodatak uz neki debrid. Nikako kao primarni. Nekad startuje video iz prve nekada je potrebno vise puta pustati ili naci link koji radi. Nekada nema odmah linkova za novije stvari. Evo gledam The Pitt nema easynews linkova. Prava vrednost i korisnost easynews-a su starije stvari.

Uzeo i ja na mjesec dana, ne vredi 3 dolara
Kultne filmove iz 60-ih neće da pusti remix, Real Debrid ih lagano pusti.
Izgleda da nije ni 10 posto nekadašnjeg Real Debrida.
Sledeći mjesec ću probati neki drugi servis pa ću vidjeti.

Nazad
Vrh Dno