Šta je novo?

Lenovo šokirao gejmere, jeftina retro konzola dolazi sa hiljadama Nintendo igara i - verovatno krši zakon

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Lenovo-retro-konzola-copy.webp

Lenovo šokirao gejmere, jeftina retro konzola dolazi sa hiljadama Nintendo igara i – verovatno krši zakon​

Lenovo se neočekivano našao u centru pažnje retro gejming scene zbog ručne konzole Lenovo G02, koja se prodaje na AliExpressu

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...jadama-nintendo-igara-i-verovatno-krsi-zakon/

Iskreno ne znam ko je šokiran ovime, ovakve konzole postoje jako dugo, koštaju jako malo i dolaze sa gomilom igara sa PS1/PS2/PS3/Nintendo konzola i arkada.

Pitanje je da li je to zaista Lenovo. Tako sam i ja na Temuu kupio Lenovo masažer za ramena, samo što je odštampani Lenovo logo otprilike jedina stvar koja ima veze sa njima.

Ne mora da znači da je fake, Lenovo u kini prodaje celu liniju consumer proizvoda kao npr. ovaj fen ili taj tvoj masažer... Kod nas je Lenovo uglavnom prisutan preko dela biznisa koji su kupili od IBM-a.

1779598686190.webp

Lenovo ваљда има право да прави и продаје клот конзолу без ромова, то што је добри пријатељ из улице преко пута напакује ромовима и продаје спремну за употребу не би требало да буде сметња за Lenovo. Потпуно исто би било и да продају Lenovo лаптоп са Retroarch и пакетом игрица.

Nazad
Vrh Dno