Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Da, to sam zaboravio, 10% poreza nije uračunato u dopunu pa kada se uplati 15e nema dovoljno za ovaj mesečni plan od 14,5e, što mi je čudno jer obično gađaju da dopuna bude dovoljna za to. Moguće da će smanjiti cenu na 13,5e koliko je bilo prošle godine posle 8.6. ali videćemo, svakako je i meni dovoljno ovaj od 7 dana.
Ko ide 10 dana aktivira ovaj od 7 dana i posle mu na dopunu od 15e ostaje za još tri dana po 2e flat ovo:

Da, to sam zaboravio, 10% poreza nije uračunato u dopunu pa kada se uplati 15e nema dovoljno za ovaj mesečni plan od 14,5e, što mi je čudno jer obično gađaju da dopuna bude dovoljna za to. Moguće da će smanjiti cenu na 13,5e koliko je bilo prošle godine posle 8.6. ali videćemo, svakako je i meni dovoljno ovaj od 7 dana.
Ko ide 10 dana aktivira ovaj od 7 dana i posle mu na dopunu od 15e ostaje za još tri dana po 2e flat ovo:
Da, baš je čudno jer je uvek bilo tako "naštelovano" da je od dopune, kad skinu porez, ostajalo taman koliko je mesečni plan. Nadam se da im nije ideja da forsiraju prvu sledeću veću dopunu koja je do sada bila nepotrebna za taj letnji mesečni paket.

Svakako je mesečni poskupeo, ali eto ima rešenja kod ide na more 10 dana.

Ne znam da li je ovo pomenuta ili stalna ponuda?

Nomad ima 3 dana besplatno 1GB esim za nove korisnike.

Da li je za Kipar najbolja varijanta esim od 250gb koju nudi primetel za 20e? Da li imate drugih predloga?

Nisi stavio koliko dana ides i koliko neta ti je minimum? Pre desetak dana sam drugaru kupio esim 10 dana 10gb, bilo manje od 5$ (esim dog)... trajanje i kolicina mogu da odluce ne samo paket nego i provajdera. Idi na esimdb.com tu ces sigurno naci sta ti treba a najbolju ponudu.

Poslednja izmena:
Ko nije znao Orange Flex ima otkazni rok, sto znaci da ako vi kupite broj sa paketom, iskoristite određenu kvotu iz paketa, uradite cancel pred istek roka, pare idu nazad na racun.

Grčki Whatsup flat 14,5e ove sezone mada ovo važi do 8.6., verovatno posle produžuju:
Paket ima 21,5GB za EU.

Ja idem na 7 dana krajem juna pa mogu i ovo manje 7e za 7 dana flat:

Ali ne može manja dopuna beše od 13e na aplikaciji, valjda može manje u Cosmote i Germanos radnjama.
Objavili novu promociju danas, 150GB na 30 dana za 13,9e, lošije nego ranije:
Piše da promocija važi do 30.6. možda uvedu unlimited ponovo, ostaje flat 7e za 7 dana i 2e dnevno.

Ajde da sumiramo, jer sam se već malo pogubio u svim komentarima.
Dakle, koja je trenutno najpovoljnija opcija za internet u Grčkoj. Cosmoteov WhatsUp mi deluje kao dobra varijanta za fizičku SIM karticu koju bih ubacio u MiFi uređaj. Možda bi pokušao da aktiviram i onu od prošle godine ako budem mogao.

Što se eSIM opcije tiče, šta biste izdvojili kao najbolju kupovinu u odnosu cena–količina interneta–pokrivenost? Ima li neka preporuka koja se posebno pokazala dobrom za Grčku?

Hvala!

Dakle, koja je trenutno najpovoljnija opcija za internet u Grčkoj. Cosmoteov WhatsUp mi deluje kao dobra varijanta za fizičku SIM karticu koju bih ubacio u MiFi uređaj. Možda bi pokušao da aktiviram i onu od prošle godine ako budem mogao.

Što se eSIM opcije tiče, šta biste izdvojili kao najbolju kupovinu u odnosu cena–količina interneta–pokrivenost? Ima li neka preporuka koja se posebno pokazala dobrom za Grčku?

Hvala!

Ja uvek koristim monty esim, gde god da sam putovao radilo je odlično.

To je preskupo, sigurno ima nešto jeftinije za eSIM.

Hvala!
WhatsUP je uvek najpovoljniji i dobro radi što opet zavisi od lokacije ali uglavnom su dobra iskustva. Posle 30.6. možemo očekivati FLAT za 15-17e 30 dana.

To je preskupo, sigurno ima nešto jeftinije za eSIM.

WhatsUP je uvek najpovoljniji i dobro radi što opet zavisi od lokacije ali uglavnom su dobra iskustva. Posle 30.6. možemo očekivati FLAT za 15-17e 30 dana.

Da li WhatsUP ima esim ocpije i kako se kupuju?

Da, brzo to ode. Svakako ko ide na more 10 dana a već ima karticu preko aplikacije može da dopuni minimalno 13e minus porez 10%, ostane 11,8e, ima za 9 dana flat (7e 7 dana i 2e dan = 11e).
Mislim da i dalje nemaju esim, Cosmote ima:

Cosmote nije baš odrešio kesu kao sa wp
1780389148663.webp

Kao eSIM opcija za Grčku, tu je OVA ponuda.

Ja sam prošle godine koristio ovu varijantu 7 dana na prvom prstu i baš me dobro poslužila. Brzine sasvim solidne za Grčku (oko 140 / 40), 5G, kači se uglavnom na mrežu Nova, ali mislim da mi se par puta zakačio i na neku od drugih mreža.

Trip.com ima bas povoljne (kineske/hk) esimove.
Meni je bio relativno ok, u civilizovanom delu Grcke ima signala, na nekim delovima tokom planinarenja i ne bas, videcu kako ce se sad pokazati

Proverite i Maya eSIM, meni je za period koji trebam da idem 15 dana unlimited davao povoljniju cenu od net2go.

1780409824911.webp

Ima li neko iskustva sa Maltom?
epic (nekadašnji Vodafone) mreža je kao najbolja, pa bih uzeo neki eSIM za EU koji radi na toj mreži... 🙂

Melita (njihova mreza) ima eSIM ponudu, pogledaj na njihovom sajtu. Koristio sam je u martu, za 7 dana 25GB je bilo dovoljno (10€).

Nije loše, meni treba na 2 nedelje.
Imam švedsku LycaMobile karticu, koliko vidim oni se kače na GO mrežu, cene su tu negde kao Melita...

Ima li neko iskustva sa Maltom?
epic (nekadašnji Vodafone) mreža je kao najbolja, pa bih uzeo neki eSIM za EU koji radi na toj mreži... 🙂

koliko sam primetio po svojim merenjima, svi imaju jako losu pokrivenost u zgradama, ali i po delovima ostrva su mi Melita i epic bili neupotrebljivi, U Popajevom selu Melita do skoro nije imala pokrivenost a epic je imao 4G koji nije radio, GO ubedljivo ima najbolju. Za 16€ imaju unlimited esim na 28 dana.

Meni je neverovatno da kubure sa pokrivenošću i brzinama na tako maloj površini i brojem korisnika!? 🙂

Nazad
Vrh Dno