Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Tražim najbolju ponudu za TV i internet u A1, istice mi ugovor u SBB. Beograd, Čukarička padina

Pozdrav, potrebna mi je ponuda za A1 internet i TV, optika ili kućni 5G, ako optika nije dostupna, na lokaciji Beograd, Bele vode.

Potrebna ponuda za paket usluga (televizija, fiksni telefon, internet):

Opcija 1) obnova ugovora koji u MTS-u ističe u narednih 2 nedelje (sa ukupno 3 STB uređaja, sva 3 gratis). Trenutna usluga je Box 3 L i istu ne planiram da menjam (mada vidim da je, ukoliko ne grešim, sada isti paket nazvan Box 3 M a L paketa nema u ponudi, a HBO Max je takođe u sklopu usluge, gratis.
Opcija 2) ponuda za prelazak kod drugog operatera (A1 ili Yettel) uz potrebna minimum 2 STB uređaja, ukoliko TV aplikacija radi na WebOS-u na LG televizoru (ali da provereno radi).

Kraljevo, kej.

Hvala unapred.
Završeno. Zahvaljujem se svima koji su se javili da pomognu.

Nova zgrada. Uvedena sbb/yettel infrstruktura. Potrebna ponuda za internet/tv. Novi korisnik. Sabac

Pozdrav ističe Ugovor Box4,Mts...
Zamenio bih ga najpovoljnijim operaterom.
Postoje svi uslovi, interesuje me kakav benefit daje Sb, Yettel, A1, za Optiku i Tv?
Da li moze vise od godinu dana za 1rsd..
Kakva je usluga A1, optika i Tv da li neko ima iskustva?

Pozdrav trazim najbolju ponudu, ugovor mi istice 24.07. interesuje me najpovoljnije ponuda za internet, ili internet + TV. Moze za privatno, moze za pravno lice trenutno sam na optici Yettel Bizniss M paketu, sasvim mi je dovoljna brzina ne trazim brze, imam i koaksijalni SBB prikljucak
Hvala

Potrebna najbolja ponuda za A1 optički internet i TV, po mogućnosti uz A1 mobilnu postpaid tarifu (već korisnik, ugovorna obaveza istekla).
Beograd, Zvezdara (zgrada sa SBB optikom i MTS/Yettel optikom).
Prelazak sa EON Premium Optike.

Potrebna najbolja ponuda za A1 optički internet bez TV. Nov korisnik. U zgradi postoje infrastruktura od SBB i MTS. Novi Sad, Telep, Bulevar Patrijarha Pavla. Hvala

Pozdrav,
potrebna ponuda za SBB NET TV Basic/Premium
ili Yettel Sve M/L

Trenutna situacija:
SBB otkazan ugovor na staroj adresi, vraćena oprema. Na novoj adresi postoji infrastruktura.
Yettel 20 bez ugovorne obaveze

Posto me je Supernova automatski prebacila na "novi" net paket, ostao sam bez brzine 200/20 i dobio 100/10 (posto nemam mogucnosti za optiku koja je inace po istoj ceni 400/400). Na moju zalbu su me samo vratili na staru cenu, ali mi ostaje problem sporog interneta koji nece da rese. Posto sam negde na polovini ugovora, da li neko moze da ponudi neki paket sa TV-om sa 50% popusta do isteka ugovorne obaveze? TV mi apsolutno ne treba, ali jedino u tim paketima je internet normalne brzine na koaksijalnom kablu (400/20, 600/30). Ili bilo koja varijanta da se dodje do normalnog neta (minimum 20mbit uplada, bilo bi lepo da moze i vise), a bez da me to kosta 5-6000 din mesecno. Na mojoj adresi nema optike tako da sve varijante osim Supernova koaksijalnog kabla na zalost otpadaju.
P.S. ako bi neko sredio da se dovuce optika koja ja inace na 4 kuce od mene (Supernova), ili bilo koja druga, casticu ga 😀

Pozdrav, tražim ponudu za internet, televiziju, fiksni i mobilni paket(može i odvojeno) lokacija Ilandža, opština Alibunar, trenutno imamo MTS pakete BOX 4 plavi, hvala unapred

Potrebna ponuda za optički internet bez televizije. Trenutni ugovor sa Yettel (Net Basic, 300/150) za optički internet ističe sledećeg meseca. U obzir dolazi ili produžetak saradnje sa Yettel po boljim uslovima u odnosu na one sa sajta, ili prelazak na A1 optički internet bez televizije. Lokacija Novi Beograd. Hvala.

Nazad
Vrh Dno